ΕΠΟ

Την Τετάρτη (17/6) απολογείται ο Σαρρής

Την Τετάρτη (17/6) απολογείται ο Σαρρής
INTIME SPORTS

Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ είναι ο προτελευταίος απολογούμενος από τους "κατηγορούμενους" στην υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης». Την Πέμπτη (18/6) απολογείται ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Την Τετάρτη (17/6) το πρωί τελικά, έχει ραντεβού με τον Γιώργο Ανδρεάδη ο Γιώργος Σαρρής. Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ θα απολογηθεί στον ειδικό ανακριτή διαφθοράς που έχει αναλάβει την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» στο ποδόσφαιρο με βαριές κατηγορίες όπως:συγκρότηση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, απάτη κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση, απόπειρα εκβίασης κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση με απειλή βλάβης δραστηριότητας που ασκεί ο εξαναγκαζόμενος και κατ' εξακολούθηση δωροδοκία - δωροληψία για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα που περιλαμβάνεται σε στοιχηματικές διοργανώσεις.

Την επόμενη ημέρα θα απολογηθεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης και με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, θα κλείσουν οι απολογίες των «33» κατηγορουμένων στην υπόθεση.

Ο φάκελος πάντως, θα παραμείνει στα χέρια του Γιώργου Ανδρεάδη που έχει κινήσει τις διαδικασίες για να έρθει στην Ελλάδα και να καταθέσει τον Σεπτέμβριο ο Ρικάρντο Σα Πίντο ως προς τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο (2-1, της φετινής περιόδου).

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ