ΕΠΟ

Την Πέμπτη (25/6) η απόφαση για την ΕΠΣ Θεσσαλίας

Την Πέμπτη (25/6) η απόφαση για την ΕΠΣ Θεσσαλίας
INTIME SPORTS

Ζητάει με ασφαλιστικά μέτρα την ανάκληση της αποβολής της από την ΕΠΟ. Έξαλλος ο Μπέος με μέλη της Ένωσης που ήθελαν να καταθέσουν υπέρ της Ομοσπονδίας.

Την Πέμπτη (25/6) το μεσημέρι αναμένεται η απόφαση του Πρωτοδικείου στα ασφαλιστικά μέτρα της ΕΠΣ Θεσσαλίας. Η συγκεκριμένη ένωση ζητάει την άρση της ποινής της ανάκλησης ιδιότητας μέλους (της αποβολής της δηλαδή) που της έχει επιβληθεί από την ΕΠΟ με αφορμή την πρόσφατη (χωρίς αποτέλεσμα) προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια για έκπτωση της διοίκησης της Ομοσπονδίας.

Η ΕΠΟ αμφισβήτησε ότι η Ένωση έχει αποσύρει την προσφυγή της και ο πρόεδρος του πρωτοδικείου ζήτησε το έγγραφο με το οποίο αποδεικνύεται ότι η ΕΠΣΘ έχει όντως αποσυρθεί από την κύρια αγωγή που έχει οριστεί για τις 18 Νοεμβρίου. Έγγραφο το οποίο λίγη ώρα αργότερα, προσκομίστηκε.

Μπέος: «Σιχαίνομαι που είμαι δίπλα σας»

Η παρουσία των Αντώνη Ακτσιαλή και Χαράλαμπου Πάσχου, μελών της ΕΠΣ Θεσσαλίας, ως μάρτυρες όμως, υπέρ της ΕΠΟ έκανε έξαλλο τον δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο, που ήταν στο πρωτοδικείο.

Ο πρώτος ζητάει εκλογές στην Ένωση και ο δεύτερος ανήκει στην ομάδα των «εφτά» από την ΕΠΣΘ που είναι ενάντια στον νυν πρόεδρο της Τάσο Μπατζιάκα. «Τουςείπα «δε θέλω να σας μιλήσω, γιατί σιχαίνομαι που είμαι δίπλα σας». Είναι δυνατόν Βολιώτες παράγοντες να στρέφονται εναντίον της πόλης τους και να πηγαίνουν με τους παράγοντες της ΕΠΟ που είναι κακουργηματικά διωκόμενοι;» δήλωσε ο δήμαρχος βόλου.

Στο ίδιο μήκος και ο Τάσος Μπατζιάκας. «Πάνε μάρτυρες υπέρ της ΕΠΟ, δεν ντρέπονται λίγο; Αν δικαιωθούμε, τι θα γίνει τότε; Δε θα πρέπει να ντρέπονται που είναι εναντίον της πόλης τους; Θα γυρίσουν αυτοί στον Βόλο να διοικήσουν την ΕΠΣΘ; Ας μείνουν αμέτοχοι, να περιμένουν».

Κανείς από τους μάρτυρες δεν έγινε δεκτός για να καταθέσει.

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ