ΕΠΟ

Την επόμενη εβδομάδα η απόφαση για τον υποβιβασμό

Την επόμενη εβδομάδα η απόφαση για τον υποβιβασμό
INTIME SPORTS

Την επόμενη εβδομάδα σε Διοικητικό Συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί στην ΕΠΟ θα αποφασιστεί πόσες ομάδες θα υποβιβαστούν από την Super League και πόσες θα ανέβουν από την Football League.

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (16/10) στα γραφεία της ΕΠΟ το συμβούλιο της Ομοσπονδίας και στο οποίο δεν ξεκαθάρισε το θέμα του υποβιβασμού των ομάδων της Super League.

Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε να γίνει Διοικητικό Συμβούλιο την επόμενη εβδομάδα, μαζί με την Super League και την Football League, όπου και θα αποφασιστεί από κοινού, πόσες ομάδες θα υποβιβαστούν φέτος από την Super League και πόσες θα προβιβαστούν από την Football League.

Από εκεί και πέρα, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής κατά την διάρκεια του συμβουλίου έκανε μια αναφορά σε ποιο στάδιο βρίσκονται οι επαφές της Ομοσπονδίας με την πλευρά του Βαρδινογιάννη για τις εγκαταστάσεις της Παιανίας, ξεκαθαρίζοντας πως οι ζητήσεις αφορούν μόνο αγορά και όχι ενοικίαση.

Τέλος, συστάθηκε μια επιτροπή η οποία θα αποφασίσει πως θα κατανεμηθεί το ποσό των 850.000 ευρώ που θα πάρει η ΕΠΟ από την Πολιτεία και τα οποία θα μπουν στα ταμεία των σωματείων των ΕΠΣ.

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ