ΕΠΟ

"Θα κατεβείτε ή όχι στο πρωτάθλημα;"

"Θα κατεβείτε ή όχι στο πρωτάθλημα;"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΕΠΟ έστειλε επιστολή σε Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, όπου τους ζητάει ενημέρωση για το αν κατέβουν στο πρωτάθλημα, αλλιώς θα επιβληθούν οι κυρώσεις που ορίζονται από το καταστατικό. Δεν αναμένεται να υπάρξει απάντηση από τις τρεις ΠΑΕ.

Το πρωτάθλημα βρίσκεται στον... αέρα και κανένας δεν ξέρει αν θα ξεκινήσει το προσεχές Σαββατοκύριακο, κάτι που φαντάζει δύσκολο με τα ισχύοντα δεδομένα. Η κόντρα του Σταύρου Κοντονή με την διοίκηση του Γιώργου Γκιρτζίκη μαίνεται, έχουν μπει και μεγάλες ΠΑΕ στη μέση που συντάσσονται με τον υφυπουργό Αθλητισμού και η κατάσταση μοιάζει (και είναι) πιο οριακή από ποτέ.

Η ΕΠΟ έστειλε επιστολή σε Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, με την οποία τους ζητάει ενημέρωση για το αν θα κατέβουν κανονικά στους αγώνες του Σαββατοκύριακου, διότι θα πρέπει να οριστούν οι διαιτητές στα παιχνίδια, που θα εμφανιστούν στο γήπεδο, όπως ορίζει ο νόμος. Αν δεν είναι οι ομάδες εκεί, θα πρέπει να επιβληθούν οι σχετικές κυρώσεις...

Η Ομοσπονδία, λοιπόν, θέλει να μάθει από τις ίδιες τις ομάδες το τι προτίθενται να πράξουν, ώστε να προχωρήσει και η ίδια στις επόμενες κινήσεις της. Οι "πράσινοι" και οι δυο "Δικέφαλοι" δεν είναι διατεθειμένες να απαντήσουν, συνεχίζοντας την κόντρα τους με την ΕΠΟ. Άλλωστε, έχουν βγάλει και σχετικές ανακοινώσεις την προηγούμενη εβδομάδα, όπου ενημέρωναν για τις προθέσεις τους.

Οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας τονίζουν ότι δεν "απειλούν" τις ομάδες, απλά θέλουν να ξέρουν τι θα κάνουν. Αν δεν κατέβουν, θα πρέπει να υποστούν τις κυρώσεις, που ορίζει το Καταστατικό και το οποίο γνωρίζουν οι ΠΑΕ, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά οι ίδιοι. Εν αναμονή των εξελίξεων, λοιπόν...

Photo Credits: Action Images

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ