ΕΠΟ

"Τελειώνει" και η υπόλοιπη Επιτροπή Διαιτησίας

"Τελειώνει" και η υπόλοιπη Επιτροπή Διαιτησίας
Χιού Ντάλας INTIME SPORTS

Παρελθόν θα αποτελέσουν μέχρι τα τέλη του μήνα και τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής πλην Βασάρα. "Τσεκούρι" στο συμβόλαιο του Χιου Ντάλας.

Η αποδοχή της παραίτησης του Χριστόφορου Ζωγράφου η οποία υποβλήθηκε για λόγους "ευθιξίας και προκειμένου να προστατευτεί το κύρος της ΚΕΔ και της ΕΠΟ" έπειτα από τον σάλο που προκλήθηκε από τις υποκλαπείσες συνομιλίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο και την τηλεόραση, ήταν μόνο η αρχή στις αλλαγές που θα γίνουν στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι το τέλος του μήνα αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν από την ΚΕΔ και τα μέλη της Δημήτρης Μπέγκος και Γιώργος Αμυγδαλής, η θητεία των οποίων στην Επιτροπή είχε αρχίσει στις 3 Οκτωβρίου μαζί με αυτή του Χριστόφορου Ζωγράφου έπειτα από εισήγηση του τότε προέδρου της Επιτροπής Γιώργου Γκιρτζίκη.

Στον Σκωτσέζο Χιου Ντάλας θα προταθεί να παραμείνει σαν σύμβουλος με σημαντική μείωση στο συμβόλαιό του, από 150.000 ευρώ ετησίως στις 30.000 ευρώ. Αν δεχθεί έχει καλώς, αλλιώς θα αποτελέσει και αυτός παρελθόν.

Ο μοναδικός που θα μείνει στην θέση του θα είναι ο Κύρος Βασάρας, που πρόσφατα επανέκαμψε και ανέλαβε την ανάπτυξη της διαιτησίας. Ο πρώην διεθνής ρέφερι διέψευσε κατηγορηματικά τα σενάρια να αναλάβει ξανά τους ορισμούς στη Super League. «Ούτε κατά διάνοια δεν το σκέφτομαι» έλεγε χαρακτηριστικά.

Η ΕΠΟ λοιπόν, θα υποχρεωθεί σύντομα να βρει τον άνθρωπο που θα αναλάβει τους ορισμούς των διαιτητών στηνSuperLeagueγια το νέο πρωτάθλημα και το όνομα του Τάσου Κάκου ακούγεται όλο και πιο έντονα.

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ