ΕΠΟ

Τα συγχαρητήρια του Γκιρτζίκη στον Ινφαντίνο

Τα συγχαρητήρια του Γκιρτζίκη στον Ινφαντίνο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Συγχαρητήρια επιστολή προς τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο της FIFA, Τζάνι Ινφαντίνο, απέστειλε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, ο οποίος υποστήριξε τον Ιταλοελβετό για την ηγεσία της παγκόσμιας ομοσπονδίας ποδοσφαίρου.

Συγχαρητήρια επιστολή προς τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο της FIFA, Τζάνι Ινφαντίνο, απέστειλε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Γιώργος Γκιρτζίκης. Το περιεχόμενό της είναι το εξής:

"Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Αγαπητέ Τζάνι,

Πολλά συγχαρητήρια για την πρόσφατη εκλογή σου στην προεδρία της FIFA.

Η εκλογή σου ήταν μια μεγάλη νίκη για το ποδόσφαιρο και μια παγκόσμια αναγνώριση και αποδοχή του επιτυχημένου μοντέλου της UEFA, το οποίο τα τελευταία χρόνια εξέλιξε το άθλημα στην ήπειρό μας και πέραν αυτής.

Επιπλέον, είναι μια προσωπική σου νίκη, διότι η παγκόσμια ποδοσφαιρική οικογένεια αντάμειψε το ρόλο που έπαιξες για το άθλημα, όλα αυτά τα χρόνια και επιθυμεί να τον επεκτείνεις.

Έχοντας συνεργαστεί μαζί σου, όσο ήσουν Γενικός Γραμματέας της UEFA, ξέρω τις ικανότητές σου και είμαι πλήρως πεπεισμένος ότι, υπό την ηγεσία σου, τα χαρακτηριστικά που κάνουν το ποδόσφαιρο το πιο δημοφιλές άθλημα στον πλανήτη, θα ενισχυθούν και θα το οδηγήσουν σε ακόμη μεγαλύτερα επίπεδα.

Για αυτόν τον λόγο, άλλωστε, ως Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, υποστηρίξαμε την υποψηφιότητα σου, με όλη μας την καρδιά από την πρώτη στιγμή.

Άλλη μια φορά, θα ήθελα να σου ευχηθώ καλή δύναμη στα νέα σου καθήκοντα και είμαι σίγουρος ότι με την καθοδήγησή σου, η FIFA θα γίνει σημαιοφόρος του σεβασμού και της αξιοπιστίας.

Με θερμούς χαιρετισμούς

Γιώργος Γκιρτζίκης".

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ