ΕΠΟ

Τα λένε ΕΠΟ και FIFA πριν το ταξίδι του Βασιλειάδη

Τα λένε ΕΠΟ και FIFA πριν το ταξίδι του Βασιλειάδη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Συνάντηση με τη FIFA θα έχει η προσωρινή διοίκηση της ΕΠΟ μια ημέρα πριν την κρίσιμη συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη. Η έκτακτη συνάντηση θα είναι προπαρασκευαστική.

Στις 18 Μαΐου είναι προγραμματισμένο το ραντεβού του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, με την FIFA στα γραφεία της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου. Μια ημέρα πριν όμως έχει προγραμματιστεί έκτακτη συνάντηση ανάμεσα στην προσωρινή διοίκηση της ΕΠΟ και την FIFA, η οποία θα είναι προπαρασκευαστική.

Η συνάντηση της Τετάρτης θα πραγματοποιηθεί με το νομικό τμήμα και με μέλη της επιτροπής εθνικών ομοσπονδιών και θα ληφθούν αποφάσεις για το τι θα ζητήσει η FIFA από τον υφυπουργό αναφορικά με την πλήρη εναρμόνιση της αθλητικής νομοθεσίας με το καταστατικό της ΕΠΟ και κυρίως για το "καυτό" ζήτημα των εκλογών

Να θυμίσουμε πως ο Γιώργος Βασιλειάδης θα συναντήσει την γενική γραμματέα της FIFA, Φατμά Σαμούρα, η οποία έχει αναλάβει τον ελληνικό φάκελο και εκεί θα... απλώσουν την κουβέντα για όλα τα θέματα που απασχολούν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αν μη τι άλλο, είναι μια πολύ κρίσιμη συνάντηση.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ