ΕΠΟ

Τα ερωτήματα του Γραμμένου κατά ΕΠΟ - Ελευθεριάδη

Τα ερωτήματα του Γραμμένου κατά ΕΠΟ - Ελευθεριάδη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βαγγέλης Γραμμένος πέρασε στην αντεπίθεση και απηύθυνε μια σειρά από ερωτήματα στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και στον έτερο υποψήφιο για την προεδρία της, Δημήτρη Ελευθεριάδη.

Νέα δήλωση του Βαγγέλη Γραμμένου, ο οποίος υποστήριξε ότι σέβεται την απόφαση του Διαιτητικού να κάνει αποδεχτή την προσφυγή του Βίκτωρα Μητρόπουλου και να αναβληθούν οι εκλογές της ΕΠΟ, απηύθυνε ωστόσο κια σειρά από ερωτήματα στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και στον έτερο υποψήφιο για την προεδρία, Δημήτρη Ελευθεριάδη.

Αναλυτικά: "Το είδαμε κι΄ αυτό. Αντίδικοι έξω από το δικαστήριο, αγκαλιές μέσα στο ακροατήριο, στο σωστό πάντα timing, δηλαδή τρεις ημέρες πριν τη Γ.Σ. της Ε.Π.Ο. για την ανάδειξη της Εκλογικής Επιτροπής και δεκαπέντε ημέρες πριν τη Γενική Συνέλευση για την εκλογή Διοίκησης στην Ε.Π.Ο.. Σεβόμαστε την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου, στις εύλογες απορίες μας, όμως, θα μας απαντήσει η λαλίστατη Ε.Π.Ο.;

1. Θα μας απαντήσει με ποιο σκεπτικό αποδέχθηκε την αίτηση του κ. Μητρόπουλου;

2. Θα μας απαντήσει γιατί θεωρεί ότι οι εκλογές της Ε.Π.Ο. θα πρέπει να διεξαχθούν με

εκλογικό σύστημα διαφορετικό από αυτό που ορίζει το Καταστατικό της;

3. Θα μας απαντήσει γιατί αποποιήθηκε το Καταστατικό της που τόσα χρόνια

ευαγγελίζεται;

4. Θα μας απαντήσει με τίνος προσώπου την εντολή αποφασίστηκε να συνταχθεί και

αποδεχθεί την αίτηση του κ. Μητρόπουλου;

Ο κ. Ελευθεριάδης θα μας απαντήσει αν θεωρεί σωστή την ενέργεια της Ε.Π.Ο. να υιοθετήσει σε απόλυτο βαθμό, την αίτηση του κ. Μητρόπουλου;

Και μία τελευταία απάντηση στον κ. Ελευθεριάδη: τους αδερφούς Μητρόπουλους ούτε τους γνώρισα, ούτε τους συνάντησα, ούτε επιθυμώ να τους γνωρίσω.

Και κάτι τελευταίο:

Ο Βαγγέλης Γραμμένος έδινε πάντα και θα δίνει πάντα τους δικούς του αγώνες για καθαρό ποδόσφαιρο στις Γενικές Συνελεύσεις της Ε.Π.Ο.. Με κριτική, προτάσεις και θέσεις. Δεν θυμόμαστε ποτέ κάτι αντίστοιχο από σας. Μάλλον δεν θα είχατε το χρόνο.

Αυτά προς το παρόν. Αν χρειαστεί θα επανέλθουμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo credits: Action Images

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ