ΕΠΟ

Συνεδριάζει η ΕΠΟ για τις επόμενες κινήσεις της

Συνεδριάζει η ΕΠΟ για τις επόμενες κινήσεις της
ΕΠΟ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την ερχόμενη Τρίτη (30/8) θα συνεδριάσει εκτάκτως το Δ.Σ. της ΕΠΟ και εκεί θα οριστούν οι επόμενες κινήσεις της μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του ποδοσφαίρου και στους "κόλπους" της πιο συγκεκριμένα.

Έκτακτη συνεδρίαση ορίστηκε από την ΕΠΟ για τη προσεχή Τρίτη (30/8) και εκεί θα καθοριστούν οι επόμενες κινήσεις και δράσεις της Ομοσπονδίας μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Μάλιστα, ένα από τα αντικείμενα της συζήτησης αναμένεται να είναι είναι και η τοποθέτηση Γ' αντιπροέδρου, κάτι όμως που δεν επιβεβαιώνουν οι άνθρωποί της. Θυμίζουμε ότι η θέση αυτή... ορφάνεψε μετά την παραίτηση του Παναγιώτη Δημητρίου τον περασμένο Μάιο.

Η επίδοση του αμετάκλητου βουλεύματος από το Συμβούλιο Εφετών σε στελέχη της ΕΠΟ, μεταξύ αυτών και του προέδρου της, Γιώργου Γκιρτζίκη, για την περιβόητη υπόθεση με την κάρτα υγείας, φέρνει ραγδαίες εξελίξεις και... ελιγμούς εκ μέρους της Ομοσπονδίας. Ο αναπληρωτής πρόεδρος, Βαγγέλης Τοπολιάτης και ο Β' αντιπρόεδρος, Βαγγέλης Μαζαράκης, είναι κατηγορούμενοι στην υπόθεση, γι' αυτό και μόνο ένας Γ' αντιπρόεδρος μπορεί να αναλάβει ρόλο προεδρεύοντα.

Να πούμε βέβαια πως με βάση το βούλευμα πρέπει συγκληθεί εντός 15 ημερών διοικητικό συμβούλιο στην Ομοσπονδία, ώστε να αποχωρήσει ο Γιώργος Γκιρτζίκης και τα άλλα μέλη που είναι κατηγορούμενοι. Αν μέσα στο 15θήμερο δεν έχει συγκληθεί το διοικητικό συμβούλιο, ο ΓΓΑ, Ιούλιος Συνοδινός, έχει τη δυνατότητα να κηρύξει έκπτωτο το Δ.Σ. για παραβίαση του νόμου. Το θέμα είναι να φανεί ποιες είναι οι προθέσεις της Ομοσπονδίας, η οποία δεν προτίθεται να παραδοθεί αμαχητί.

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ