ΕΠΟ

Συνάντηση Βασιλειάδη με την ΠΔΕ της ΕΠΟ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΣΑΤ / ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ (Eurokinissi Sports / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ)
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΣΑΤ / ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ (Eurokinissi Sports / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

O Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης θα συναντηθεί το απόγευμα της Τρίτης (02/05) με τους επικεφαλής Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής της ΕΠΟ προκειμένου να συζητήσουν τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η πολυαναμενόμενη συνάντηση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη με τους επικεφαλής της ΠΔΕ της ΕΠΟ θα γίνει το απόγευμα της Τρίτης (02/05), όπως ενημέρωσε η ΓΓΑ.

Στην ατζέντα θα μπουν όλα τα τρέχοντα θέματα του ελληνικού ποδοσφαίρου, μεταξύ των οποίων, ο επικείμενος τελικός του Κυπέλλου μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, η συνάντηση των ανθρώπων της Ομοσπονδίας με τη FIFA στις 18 Μαΐου, καθώς κι ο νέος εκλογικός νόμος.

Θα γίνει ειδική μνεία, επίσης, στο ζήτημα της διαιτησίας, που αποτελεί πρώτο θέμα συζήτησης τις τελευταίες ημέρες, ενώ από την κουβέντα δύσκολα θα λείψει και το κεφάλαιο των σχέσεων της ΕΠΟ με την Ελληνική Πολιτεία, όπως κι η συνάντηση που είχε ο κ. Βασιλειάδης με τους εκπροσώπους των Big-4 (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ) το προηγούμενο διάστημα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ