ΕΠΟ

Συνάντηση Βασιλείαδη - Γραμμένου για τη σφαίρα

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ / ΕΛΛΑΔΑ - ΕΣΘΟΝΙΑ / WORLD CUP PRELIMINARY / GREECE - ESTONIA (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ / ΕΛΛΑΔΑ - ΕΣΘΟΝΙΑ / WORLD CUP PRELIMINARY / GREECE - ESTONIA (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βαγγέλης Γραμμένος, θα έχει συνάντηση με τον Γιώργο Βασιλειάδη με την σφαίρα που εστάλη στον πρόεδρο της ΕΠΟ να αποτελεί το βασικό θέμα συζήτησης των δύο ανδρών.

Λίγο πριν το τέλος της προηγούμενης χρονιάς και για την ακρίβεια στις 28/12 έφτασε στα γραφεία της ΕΠΟ ένας φάκελος με αποδέκτη τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας τον Βαγγέλη Γραμμένο.

Αυτός όμως δεν περιείχε κάποια ευχετήρια κάρτα λόγω των ημερών, αλλά είχε μέσα μια απειλητική επιστολή και μια σφαίρα που είχαν ως στόχο να φοβίσουν τον πρόεδρο της ΕΠΟ.

Το συγκεκριμένο γεγονός θα συζητηθεί κατά τη διάρκεια της συνάντησης που θα έχει τις αμέσως επόμενες ημέρες ο Βαγγέλης Γραμμένος με το Γιώργο Βασιλειάδη. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού ζήτησε να ενημερωθεί αρμοδίως για το συγκεκριμένο θέμα το οποίο δεν γινόταν να περάσει απαρατήρητο.

Φυσικά, οι δύο άνδρες έχουν και άλλα θέματα προς συζητήση αφού τα προβλήματα που απασχολούν το ελληνικό ποδόσφαιρο, επαγγελματικό και μη, είναι πάρα πολλά.

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ