ΕΠΟ

Συνάντηση Βασιλείαδη - Γραμμένου για τη σφαίρα

Συνάντηση Βασιλείαδη - Γραμμένου για τη σφαίρα

Ο Βαγγέλης Γραμμένος, θα έχει συνάντηση με τον Γιώργο Βασιλειάδη με την σφαίρα που εστάλη στον πρόεδρο της ΕΠΟ να αποτελεί το βασικό θέμα συζήτησης των δύο ανδρών.

Λίγο πριν το τέλος της προηγούμενης χρονιάς και για την ακρίβεια στις 28/12 έφτασε στα γραφεία της ΕΠΟ ένας φάκελος με αποδέκτη τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας τον Βαγγέλη Γραμμένο.

Αυτός όμως δεν περιείχε κάποια ευχετήρια κάρτα λόγω των ημερών, αλλά είχε μέσα μια απειλητική επιστολή και μια σφαίρα που είχαν ως στόχο να φοβίσουν τον πρόεδρο της ΕΠΟ.

Το συγκεκριμένο γεγονός θα συζητηθεί κατά τη διάρκεια της συνάντησης που θα έχει τις αμέσως επόμενες ημέρες ο Βαγγέλης Γραμμένος με το Γιώργο Βασιλειάδη. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού ζήτησε να ενημερωθεί αρμοδίως για το συγκεκριμένο θέμα το οποίο δεν γινόταν να περάσει απαρατήρητο.

Φυσικά, οι δύο άνδρες έχουν και άλλα θέματα προς συζητήση αφού τα προβλήματα που απασχολούν το ελληνικό ποδόσφαιρο, επαγγελματικό και μη, είναι πάρα πολλά.

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Έχουμε φρικάρει με τις πρώτες φωτογραφίες της She-Ra του Netflix

To 'She-Ra and the Princesses of Power' θα στριμάρει από τις 16 Νοεμβρίου στο Netflix. H σειρά πρόκειται για reboot της αγαπημένης She-Ra των 80s που εμείς βλέπαμε σε κανάλια β' κατηγορίας στα 90s. Απόλαυσε τη 'She-Ra' και ακόμα περισσότερο πρωτότυπο περιεχόμενο του Νetflix, με τη WIND VISION.

Κανένας δεν έχει ζήσει τόσο αρχοντικά όσο ο Bill Murray

Έτσι κι αλλιώς, κανένας δεν πρόκειται να τις πιστέψει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24