ΕΠΟ

Συνάντηση Γκιρτζίκη - Football League

Συνάντηση Γκιρτζίκη - Football League
Γκιρτζίκης INTIME SPORTS

Εκπρόσωποι της Football League θα συναντηθούν την Τετάρτη (20/5) το πρωί με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Γιώργο Γκιρτζίκη. Τι θα ειπωθεί στην κουβέντα των δύο πλευρών και ποια η στάση της ΕΠΟ.

Το κενά που κατά τα φαινόμενα θα προκύψουν στη Football League με τη συμμετοχή του ΟΦΗ και της Νίκης Βόλου (μάλλον και του Εργοτέλη) στη Γ' Εθνική εγείρουν ερωτήματα και η διοργανώτρια αρχή θέλει να ξεκαθαρίσει από τώρα το τοπίο, ενώ τα play off και τα play out συνεχίζονται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Γιώργος Γκιρτζίκης θα έχει συνάντηση την Τετάρτη (20/5) το πρωί με εκπροσώπους της Football League, ύστερα από αίτημα των εκπροσώπων της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας.

Στην κουβέντα οι άνθρωποι της Football League θα συζητήσουν με τον Γκιρτζίκη το ενδεχόμενο να υποβιβαστούν λιγότερες ομάδες ή το πρωτάθλημα της επόμενης περιόδου να πραγματοποιηθεί με περισσότερες ομάδες. Ένα σενάριο που βρίσκει κάθετα αντίθετους τους ανθρώπους της ΕΠΟ.

Είναι βέβαιο ότι στο τραπέζι θα πέσει και το ζήτημα με τα κενά που θα προκύψουν στη Β' Εθνική, μετά τη συμμετοχή των ΟΦΗ και Νίκη Βόλου στη Γ' Εθνική. Η συνάντηση έχει προγραμματιστεί για το πρωί της Τετάρτης (20/5) στα γραφεία της ομοσπονδίας.

Την Παρασκευή (22/5), υπενθυμίζεται, έχει προγραμματιστεί διοικητικό συμβούλιο στην ΕΠΟ, κατά το οποίο ένα από τα θέματα θα είναι η αναδιάρθρωση των κατηγοριών. Η Superleague της νέας σεζόν, ως γνωστόν, θα γίνει με 16 ομάδες. Άλλωστε το τηλεοπτικό συμβόλαιο που υπέγραψαν ημερών η διοργανώτρια με τη NOVA βασίζεται στον συγκεκριμένο αριθμό ομάδων.

* Την Τετάρτη (20/5), σύμφωνα με τις ενδείξεις, θα απαντήσει στην ελληνική πλευρά η FIFA για το ενδεχόμενο του Grexit, ύστερα από την ψήφιση του νέου αθλητικού νομοσχεδίου. Όλα δείχνουν ότι δεν τίθεται θέμα αποκλεισμού των ελληνικών ομάδων από τις διεθνείς διοργανώσεις.

Follow me on Twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ