ΕΠΟ

Συνάντηση ΕΠΟ με Κουτσοκούμνη για τα ανοιχτά ζητήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου

Συνάντηση ΕΠΟ με Κουτσοκούμνη για τα ανοιχτά ζητήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο πρόεδρος της ΠΔΕ της ΕΠΟ, Ιωάννης Δρόσος και ο εσωτερικός γραμματέας, Αλέξανδρος Δέδες, εκπροσώπησαν την Ομοσπονδία στο 67ο ετήσιο συνέδριο της FIFA στην Μανάμα του Μπαχρέιν. Συνάντηση με Κουτσοκούμνη, ποια θέματα συζητήθηκαν.

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι ο πρόεδρος της προσωρινής διοίκησης, Ιωάννης Δρόσος και ο εσωτερικός γραμματέας, Αλέξανδρος Δέδες, εκπροσώπησαν την Ομοσπονδία στο 67ο ετήσιο συνέδριο της FIFA στην Μανάμα του Μπαχρέιν.

Στη διάρκεια του συνεδρίου συζητήθηκαν θέματα καταστατικού της διεθνούς ομοσπονδίας, εξελέγησαν τα νέα μέλη των επιτροπών Ηθικής και εσωτερικού ελέγχου και δρομολογήθηκαν οι διαδικασίες για την διεκδίκηση της διοργάνωσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026.

Στο πλαίσιο της παρουσίας τους στο Μπαχρέιν, τα μέλη της ΠΔΕ και ο σύμβουλος διοίκησης και επικοινωνίας της, Ιάκωβος Φιλιππούσης, είχαν σειρά συναντήσεων με τον επιτετραμμένο της FIFA στην Ελλάδα Κωστάκη Κουτσοκούμνη και στελέχη της νομικής υπηρεσίας και του τμήματος εθνικών ομοσπονδιών της διεθνούς συνομοσπονδίας ποδοσφαίρου.

Τα βασικά θέματα των συναντήσεων είχαν να κάνουν με τις αλλαγές του καταστατικού της ΕΠΟ, την δρομολόγηση της διαδικασίας για τον καθορισμό της ημερομηνίας διεξαγωγής Γενικής Συνέλευσης και Εκλογικής Συνέλευσης της ΕΠΟ και το περιεχόμενο της επικείμενης προγραμματισμένης συνάντησης, στις 18 Μαΐου στην Ζυρίχη, του προέδρου της ΠΔΕ με την αθλητική ηγεσία της Ελλάδας, τον κ. Κουτσοκούμνη και κορυφαία στελέχη της FIFA.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ