ΕΠΟ

Συνάντηση ΕΠΟ με Κουτσοκούμνη για τα ανοιχτά ζητήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου

Συνάντηση ΕΠΟ με Κουτσοκούμνη για τα ανοιχτά ζητήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου

Ο πρόεδρος της ΠΔΕ της ΕΠΟ, Ιωάννης Δρόσος και ο εσωτερικός γραμματέας, Αλέξανδρος Δέδες, εκπροσώπησαν την Ομοσπονδία στο 67ο ετήσιο συνέδριο της FIFA στην Μανάμα του Μπαχρέιν. Συνάντηση με Κουτσοκούμνη, ποια θέματα συζητήθηκαν.

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι ο πρόεδρος της προσωρινής διοίκησης, Ιωάννης Δρόσος και ο εσωτερικός γραμματέας, Αλέξανδρος Δέδες, εκπροσώπησαν την Ομοσπονδία στο 67ο ετήσιο συνέδριο της FIFA στην Μανάμα του Μπαχρέιν.

Στη διάρκεια του συνεδρίου συζητήθηκαν θέματα καταστατικού της διεθνούς ομοσπονδίας, εξελέγησαν τα νέα μέλη των επιτροπών Ηθικής και εσωτερικού ελέγχου και δρομολογήθηκαν οι διαδικασίες για την διεκδίκηση της διοργάνωσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026.

Στο πλαίσιο της παρουσίας τους στο Μπαχρέιν, τα μέλη της ΠΔΕ και ο σύμβουλος διοίκησης και επικοινωνίας της, Ιάκωβος Φιλιππούσης, είχαν σειρά συναντήσεων με τον επιτετραμμένο της FIFA στην Ελλάδα Κωστάκη Κουτσοκούμνη και στελέχη της νομικής υπηρεσίας και του τμήματος εθνικών ομοσπονδιών της διεθνούς συνομοσπονδίας ποδοσφαίρου.

Τα βασικά θέματα των συναντήσεων είχαν να κάνουν με τις αλλαγές του καταστατικού της ΕΠΟ, την δρομολόγηση της διαδικασίας για τον καθορισμό της ημερομηνίας διεξαγωγής Γενικής Συνέλευσης και Εκλογικής Συνέλευσης της ΕΠΟ και το περιεχόμενο της επικείμενης προγραμματισμένης συνάντησης, στις 18 Μαΐου στην Ζυρίχη, του προέδρου της ΠΔΕ με την αθλητική ηγεσία της Ελλάδας, τον κ. Κουτσοκούμνη και κορυφαία στελέχη της FIFA.

Photo Credits: Eurokinissi

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Παγκόσμιο ρεκόρ: Του αφαίρεσαν το δίπλωμα μία ώρα μετά την εξέταση οδήγησης

Ο νεαρός Γάλλος έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ της γκαντεμιάς - ασυνειδησίας και συνελήφθη να οδηγεί υπό την επήρεια ουσιών ελάχιστη ώρα αφότου πέρασε στο μάθημα οδήγησης

Οι Αυθαίρετοι έριξαν την Ελλάδα στα χάπια

Ξαναείδαμε τα δύο πρώτα επεισόδια της σειράς, η οποία προβλήθηκε για πρώτη φορά σαν σήμερα (22/11) το 1989.

Black Friday: Ο Κωτσόβολος έχει ήδη ξεκινήσει τις προσφορές

Οι προσφορές που ξεχωρίζουν, το ξεκαθάρισμα του στοκ και η επιθετική πολιτική της Κωτσόβολος στο φετινό Black Friday

15 ελληνικές σειρές τόσο κακές που σχεδόν σου άρεσαν

Ο Τάσος Χαλκιάς ως Αλή Πασάς, η Πέπη Τσεσμελή, η Σοφία Καρβέλα κι άλλες πολύ κακές στιγμές της ελληνικής τηλεόρασης.

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24