ΕΠΟ

Σύσκεψη στην ΕΠΟ για ημερομηνία τελικού

Σύσκεψη στην ΕΠΟ για ημερομηνία τελικού
ΕΠΟ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Άτυπο διοικητικό συμβούλιο το πρωί του Σαββάτου (7/5) στην ΕΠΟ, για να αποφασιστεί ημερομηνία διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας. Πρόθεση να μην αρχίσουν τα playoffs αν δεν γίνει πρώτα ο αγώνας Ολυμπιακού - ΑΕΚ.

Για ημερομηνία τελικού Κυπέλλου αναζητά η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία μετά την αναβολή της προγραμματισμένης για το Σάββατο (7/5, 20.30) αναμέτρησης ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στην ΑΕΚ. Υπενθυμίζεται ότι στην απόφαση αυτή έφτασε ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής, κατόπιν σχετικού αιτήματος της Ελληνικής Αστυνομίας και εισήγησης της ΔΕΑΒ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το πρωί του Σαββάτου (7/5) η Ομοσπονδία έχερι άτυπο διοικητικό συμβούλιο, για να αποφασίσει για νέα ημερομηνία. Είναι ξεκάθαρη η πρόθεση να μην αρχίσουν τα playoffs της Super League, αν πρώτα δεν γίνει ο τελικός του Κυπέλλου.

Υπενθυμίζεται ότι Κοντονής απέστειλε στην ΕΠΟ την απόφασή του να αναβληθεί κατά δέκα μέρες ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας, άρα αυτός θα πρέπει να γίνει μετά τις 15 του μήνα και ενώ το μίνι πρωτάθλημα στη Super League έχει προγραμματιστεί να αρχίσει στις 11 Μαΐου.

Σε αυτή την περίπτωση το πρόβλημα θα το έχουν οι ομάδες καθώς τα playoffs θα ολοκληρωθούν μετά τις 29 Μαΐου, ημερομηνία κατά την οποία οι διεθνείς οι πρέπει να ενσωματωθούν στις Εθνικές τους ομάδες ενόψει Euro.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Αναβάλλεται ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αυτό είναι το έγγραφο της αστυνομίας
Αναλυτικά το πρόγραμμα των Playoffs
Αξέχαστοι τελικοί Κυπέλλου που έγραψαν ιστορία

Photo Credits: Action Images

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ