ΕΠΟ

Σύγκλιση και απόκλιση Παναθηναϊκού και Γκιρτζίκη

Σύγκλιση και απόκλιση Παναθηναϊκού και Γκιρτζίκη
Παναγόπουλος Κωνσταντίνου ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τι λένε στον Παναθηναϊκό και τι στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για την συνάντηση που κράτησε μιάμιση ώρα στο Πάρκο Γουδή για την διαιτησία.

Η διαιτησία και η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο εν όψει της σέντρας για το νέο πρωτάθλημα βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο Χρήστος Παναγόπουλος και ο Βασίλης Κωνσταντίνου του Παναθηναϊκού με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Γκιρτζίκη, το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΠΟ έπειτα από ενέργειες των "πράσινων".

Το κλίμα ήταν θετικό και οι δύο πλευρές εμφανίστηκαν θετικές σε αλλαγές στην διαιτησία αλλά μέχρι εκεί.

Η πλευρά του Παναθηναϊκού ζήτησε την άμεση αντικατάσταση της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας και ακόμη του Κύρου Βασάρα, υπεύθυνου ανάπτυξης της διαιτησίας και της Ντέπυς Κοξένογλου, διευθύντρια του τμήματος διαιτησίας και σύζυγος του Κύρου Βασάρα.

Πρότεινε επίσης Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας κοινής αποδοχής που θα αποτελείται από τους Μπίκα, Τεροβίτσα, Καλύβα, Παπαδάκο, Σταθόπουλο. Σύμφωνα με τους "πράσινους" ο Γιώργος Γκιρτζίκης έδειξε απόλυτα ανοιχτός τόνισε ότι βλέπει με θετικό μάτι την πρόταση την οποία ζήτησε να έρθει ως συνολική πρόταση της Super League και δεσμεύτηκε ότι θα την στηρίξει στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ.

"Καμία δέσμευση..."

Η ΕΠΟ από την πλευρά της δεν επιβεβαιώνει την ονοματολογία. Ο Γιώργος Γκιρτζίκης υποστήριζε ότι δεν δεσμεύτηκε για τίποτα και ότι προέτρεψε τους "πράσινους" και τις υπόλοιπες ομάδες τηςSuper League... "συνεννοηθείτε μεταξύ σας και μετά συζητάμε".

"Ζητήσαμε να μας φέρουν την απόφαση ώστε να είναι θεσμικά σωστά και υπάρχει καλή διάθεση", έλεγαν στο Πάρκο Γουδή.

Επίσης, υποστήριζαν ότι στην ΚΕΔ υπάρχει μία θέση μόνο κενή, αυτή του Χιού Ντάλας το συμβόλαιο του οποίου δεν ανανεώθηκε.

Θέμα Βασάρα τέλος, δεν υπάρχει για την ΕΠΟ και ούτε πρόκειται να υπάρξει (μέχρι τις εκλογές της ΕΠΟ τον Οκτώβριο τουλάχιστον) αφενός γιατί η επιστροφή του στην ΚΕΔ ήταν επιλογή του Γιώργου Γκιρτζίκη και αφετέρου γιατί έχει συμβόλαιο με την ΕΠΟ.

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ