ΕΠΟ

Στο τραπέζι και η ΕΠΟ για το νέο αθλητικό νομοσχέδιο

Στο τραπέζι και η ΕΠΟ για το νέο αθλητικό νομοσχέδιο
Γκιρτζίκης INTIME SPORTS

Ο πρόεδρος της νομοπαρασκευαστικής επιτροπής, Παναγιώτης Περάκης, κάλεσε την Ομοσπονδία στην συνεδρίαση της Τετάρτης (21/10)

Μπορεί στις 24 Ιουλίου όταν είχε ανακοινωθεί η σύνθεση της νομοπαρασκευαστικής επιτροπής για το μεγάλο αθλητικό νομοσχέδιο, η ΕΠΟ να μην υπήρχε πουθενά, ωστόσο στην συνεδρίαση της Επιτροπής που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (21/10), προσκλήθηκε από τον πρόεδρο της Παναγιώτη Περάκη ο Γιώργος Γκιρτζίκης.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας δεν θα πάει πάντως και θα στείλει τον αναπληρωτή πρόεδρο της ΕΠΟ Βαγγέλη Τοπολιάτη και την νομική υπηρεσία της Ομοσπονδίας.

Στην συνεδρίαση θα συζητηθεί το περιεχόμενο του αθλητικού νομοσχεδίου, το οποίο σύμφωνα με τις εξαγγελίες του υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή, θα πρέπει να είναι έτοιμο στις 31/12. Σε αυτό περιλαμβάνονται "θέματα" που αναμένεται να προκαλέσουν την αντίδραση της Ομοσπονδίας όπως η διαιτησία και η θητεία του προέδρου της ΕΠΟ.

Με την πρόσκληση της Ομοσπονδίας ανοίγει ο δρόμος για να έρθει στο μέλλον και εκπρόσωπος της UEFA και να συζητήσει για το νέο νομοσχέδιο. Θεωρείται σίγουρο, ότι χωρίς την παρουσία της ΕΠΟ η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία δεν θα δέχονταν να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με την Πολιτεία.

Να σημειωθεί ότι στα μέλη της νομοπαρασκευαστικής επιτροπής είναι μεταξύ άλλων ο αθλητικός και ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου.

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ