ΕΠΟ

Στο πρωτοδικείο Βόλου προσέφυγε η ΕΠΣ Θεσσαλίας

Στο πρωτοδικείο Βόλου προσέφυγε η ΕΠΣ Θεσσαλίας

Ζητάει την ακύρωση της τιμωρίας της η ΕΠΣ Θεσσαλίας. "Μας απέβαλαν με περιφορά ψήφου σαν τον επιτάφιο" δηλώσει στο Sport24.gr o δικηγόρος της, Αντώνης Ξηρός. Έξαλλος ο Γιώργος Γκιρτζίκης.

Δεν το βάζει κάτω η ΕΠΣ Θεσσαλίας... Δύο μέρες μετά την απόρριψη των ασφαλιστικών μέτρων από το πρωτοδικείο Αθηνών με τα οποία ζητούσε την αναστολή της ποινής της (αποβολή) από την ΕΠΟ, προσέφυγε - αυτή την φορά στο Μονομελές Πρωτοδικείο Βόλου - και ζητάει την ακύρωση της τιμωρίας της.

Πρόκειται για την «ανάκληση μέλους» που της επέβαλλε η Ομοσπονδία για την προσφυγή της στα πολιτικά δικαστήρια πριν από ένα μήνα η οποία είναι ακόμη σε ισχύ παρά το γεγονός ότι η ΕΠΣΘ απέσυρε την προσφυγή της από την κύρια αγωγή που είχε προσδιοριστεί για τις 18 Νοεμβρίου.

"Δεν είναι δυνατόν να αποβάλλεται ένα μέλος με μια απόφαση διά περιφοράς ψήφου σαν τον επιτάφιο", τόνισε στο Sport24.gr ο εκ των δικηγόρων της Ένωσης, Αντώνης Ξηρός. "Δεν μπορώ να αποδεχθώ σε ένα ευνομούμενο κράτος το οποίο λειτουργεί σωστά, η προσφυγή μου στον φυσικό μου δικαστή για να υπερασπίσω τα δίκαια μου, να συνιστά πειθαρχικό αδίκημα", συμπλήρωσε.

Η ΕΠΣ Θεσσαλίας απουσίαζε από την Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ την Παρασκευή (26/6) το μεσημέρι. Ο Γιώργος Γκιρτζίκης μόλις ενημερώθηκε για τα νέα ασφαλιστικά μέτρα, πήρε το μικρόφωνο και έξαλλος δήλωσε. "Είναι χυδαίο να συνεχίζει να γίνεται αυτό, είναι ντροπή τους. Δεν σέβονται το ποδόσφαιρο και δεν το προστατεύουν. Πρέπει να ντρέπονται. Είναι λυπηρό ότι μας παίρνουν από τον πολύτιμο χρόνο που μπορούμε να διαθέσουμε για το ποδόσφαιρο, να καθόμαστε να ασχολούμαστε με τα δικαστήρια".

Τα ασφαλιστικά μέτρα θα εκδικαστούν την ερχόμενη Τρίτη (30/6).

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ