ΕΠΟ

Στην Κομοτηνή η επόμενη συνάντηση του Περέιρα με εκπροσώπους Διαιτησίας

ΕΠΟ / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΩΝ ΒΙΤΟΡ ΜΕΛΟ ΚΑΙ ΜΠΙΟΡΝ ΒΑΣΑΛΟ (Eurokinissi Sports)
ΕΠΟ / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΩΝ ΒΙΤΟΡ ΜΕΛΟ ΚΑΙ ΜΠΙΟΡΝ ΒΑΣΑΛΟ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Στην Κομοτηνή συνεχίζεται η σειρά περιφερειακών συναντήσεων του προέδρου της ΚΕΔ, Βίτορ Περέιρα και συνεργατών του, με εκπροσώπους των ανά την Ελλάδα Επιτροπών Διαιτησίας.

Στην Κομοτηνή συνεχίζεται η σειρά περιφερειακών συναντήσεων του προέδρου της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, Βίτορ Περέιρα και συνεργατών του στην ΚΕΔ, με εκπροσώπους των ανά την Ελλάδα Επιτροπών Διαιτησίας.

Έως τώρα, στην πρωτοβουλία που ανέλαβε ο κ. Περέιρα για διά ζώσης συνεργασία με τις τοπικές Επιτροπές Διαιτησίας, έχουν συμμετάσχει συνολικά 59 εκπρόσωποι από 23 επιτροπές και η προγραμματισμένη για την πρωτεύουσα της Θράκης συνάντηση είναι η 4η κατά σειρά.

Υπενθυμίζεται ότι αντίστοιχες συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν σε Πάτρα, Αγρίνιο, Λαμία, ενώ θα συνεχιστούν την τρέχουσα εβδομάδα σε Θεσσαλονίκη και Έδεσσα.

Οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν πλήρως για τα αποτελέσματα της εθνικής έρευνας που διεξήγαγε η ΚΕΔ/ΕΠΟ και στόχος είναι να καταρτιστεί στο άμεσο μέλλον και το Στρατηγικό Αναπτυξιακό Πλάνο για την ελληνική διαιτησία για την τετραετία 2018-2022.

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ