ΕΠΟ

Στη FIFA την Δευτέρα ο Γραμμένος

ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΙΛΙΚΟ / ΕΛΛΑΔΑ - ΕΛΒΕΤΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΙΛΙΚΟ / ΕΛΛΑΔΑ - ΕΛΒΕΤΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, την Δευτέρα (23/4) θα βρίσκεται στη FIFA για την συνεδρίαση της αρμόδιας Επιτροπής των Εθνικών Ομοσπονδιών, παρουσιάζοντας τις θέσεις του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο κρέμεται σε μια κλωστή και το Grexit δεν αποτελεί σενάριο, αλλά μια πραγματικότητα που δεν πρέπει να αποκλείσουμε σε μια καμία των περιπτώσεων. Άλλωστε, ο Χέρμπερτ Χούμπελ έκανε εισήγηση για Grexit και το ελληνικό ζήτημα θα τεθεί επί τάπητος στη συνεδρίαση της αρμόδιας Επιτροπής των Εθνικών Ομοσπονδιών.

Το παρών θα δώσει ο Βαγγέλης Γραμμένος στο αρχηγείο της FIFA την προσεχή Δευτέρα (23/4), όπου θα κάνει μια παρουσίαση των ελληνικών θέσεων. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ θα αναλύσει όσα έχουν γίνει και όσα θα γίνουν από εδώ και πέρα, προκειμένου να καλυτερέψει η κατάσταση για το ελληνικό ποδόσφαιρο και ουσιαστικά να αποφευχθεί η ποδοσφαιρική απομόνωση.

Το πιθανότερο σενάριο είναι η όποια τελική απόφαση να παρθεί προς τα τέλη Μαΐου και αφού πρώτα θα έχει διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου ΑΕΚ - ΠΑΟΚ, που αποτελεί σοβαρό τεστ για την Ελλάδα και οι ξένοι αξιωματούχοι θα έχουν τα μάτια τους στραμμένα στο ΟΑΚΑ. Αν υπάρξουν επεισόδια, τότε το Grexit πρέπει να θεωρείται σίγουρο, έστω και για κάποιους μήνες.

Πάντως, πρέπει να τονιστεί ότι ο Βαγγέλης Γραμμένος δεν πάει στη FIFA για να απολογηθεί, αλλά για να παρουσιάσει τις ελληνικές θέσεις. Σε κάθε περίπτωση, είναι μια κρίσιμη συνεδρίαση και η παρουσία του προέδρου της ΕΠΟ κρίνεται αρκούντως σημαντική.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ