ΕΠΟ

Στα "χαρακώματα" ΕΠΟ και Παναθηναϊκός

Στα "χαρακώματα" ΕΠΟ και Παναθηναϊκός

Η κόντρα ανάμεσα στην ΕΠΟ και τον Παναθηναϊκό συνεχίζεται και σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα θα υπάρξει νέο σίριαλ στη μεταξύ τους βεντέτα. Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ.

Δεν έχει τελειωμό η κόντρα του Παναθηναϊκού με την ΕΠΟ και αναμένεται να υπάρξει και νέο επεισόδιο στη μεταξύ τους διαμάχη, όπως αναφέρει η Live Sport σε σημερινό της δημοσίευμα. Και αν υπήρξε μια μίνι... διακοπή στην "κοκορομαχία", βγαίνουν και πάλι τα όπλα του πολέμου.

Πέρα από τον εκνευρισμό της ΕΠΟ για για την διαρροή του Παναθηναϊκού σχετικά με τον Σπάθα και τον Χιου Ντάλας, ήρθε η δικογραφία εναντίον των συμβούλων της Ομοσπονδίας, όπου υπάρχει και η μηνυτήρια αναφορά του Βασίλη Κωνσταντίνου κατά δέκα διαιτητών του πρωταθλήματος.

Αυτό δεν θα περάσει έτσι από την Ομοσπονδία, όπως αναφέρει το δημοσίευμα και η ΕΠΟ θα στείλει τον Παναθηναϊκό στα όργανα της UEFA. Με βάση το ρεπορτάζ, όλος ο φάκελος με τα στοιχεία γίνεται αντικείμενο επεξεργασίας από νομικούς συμβούλους, οι οποίοι γνωστοποιούν σε Πλατινί και Ινφαντίνο τις κινήσεις της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Σύμφωνα με την ΕΠΟ, καταστρατηγούν το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου. Αυτό που ισχύει, δηλαδή, στη FIFΑ, την UEFA και κατ' επέκταση στην Ομοσπονδία. Εν αναμονή λοιπόν...

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ