ΕΠΟ

Σκουτέρης: "Απαράδεκτοι οι κανονισμοί της ΕΠΟ"

ΕΠΟ / ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΦΕΣΕΩΝ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΕΠΟ / ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΦΕΣΕΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο πρόεδρος της επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, Δημήτρης Σκουτέρης, χαρακτήρισε "απαράδεκτους" τους κανονισμούς της ελληνικής ομοσπονδίας, υπερασπιζόμενος παράλληλα τη δικαστή, Μαρία Σκολαρίκη.

Το Sport24.gr βρίσκεται στα γραφεία της ΕΠΟ και σας μεταφέρει LIVE τις εξελίξεις για την εκδίκαση της έφεσης του ΠΑΟΚ για το -3 και τις δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων μετά τα όσα συνέβησαν πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με τον τραυματισμό του Όσκαρ Γκαρθία.

Ο πρόεδρος της επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, Δημήτρης Σκουτέρης, παρενέβη στη διαδικασία, αλλά αυτή τη φορά όχι για το σκούτερ και τον τρόπο που αυτό μπήκε στην Τούμπα.

Υπερασπιζόμενος την Πρωτοδίκη, Μαρία Σκολαρίκη, με ιδιαίτερη μνεία στο φόρτο εργασίας δεδομένου του ελαχίστου χρόνου, χαρακτήρισε "απαράδεκτους" τους κανονισμούς της ΕΠΟ και υποστήριξε ότι θα έπρεπε ίσως να έχουν φτιαχτεί από Αεροπαγίτες.

"Να λάβουμε υπόψιν ότι εργάστηκε ένας άνθρωπος μέσα σε ελάχιστο χρόνο. Ούτε καν τη γνωρίζω. Είναι απαράδεκτοι οι κανονισμοί της ΕΠΟ. Δεν φταίτε εσείς, φταίνε κάπιοι άλλοι. Ίσως πρέπει να φτιάξουν τους κανονισμούς κάποιοι άλλοι, ίσως κάποιοι δικαστές, κάποιοι Αρεοπαγίτες", υποστήριξε ο Δημήτρης Σκουτέρης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΠΑΟΚ: "Βιασμός της νομικής νοημοσύνης"

ΠΑΟΚ: "Δεν έχουν σχέση οι περιπτώσεις Γκαρθία και Ίβιτς, να γίνει το ματς"

Ολυμπιακός: "Είναι ιδιωτικό το video, δεν λέει τίποτα"

Έξαλλος ο δικαστής Σκουτέρης με το σκουτεράκι στην Τούμπα

Δικηγόρος ΠΑΟΚ: "Υπάρχει φωτογραφία από το παρελθόν του Αρετόπουλου με σημαία του Ολυμπιακού"

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ