ΕΠΟ

Σενάρια για την ηγεσία της ΕΠΟ

ΕΠΟ / ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΦΕΣΕΩΝ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΕΠΟ EUROKINISSI

Το όνομα του Ντούσαν Μπάγεβιτς ακούγεται για την ηγεσία της ΕΠΟ αν αποχωρήσει ο Βαγγέλης Γραμμένος. Υποψήφιοι και οι Νικολάου, Δρόσος.

Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν για το μέλλον της ΕΠΟ, αφού σύμφωνα με πληροφορίες ο Βαγγέλης Γραμμένος σκέφτεται να αποχωρήσει, διότι όπως αναφέρει η "Live Sport" φέρεται να έχει πει πως αυτό το ποδόσφαιρο δεν τον εκφράζει, έχοντας να διαχειριστεί ένα κάρο δύσκολες υποθέσεις.

Σε μια τέτοια περίπτωση που θα έμενε "ορφανή" η θέση του προέδρου της Ομοσπονδίας, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, συζητιέται το όνομα του νυν εκτελεστικού διευθυντή της ΑΕΚ, Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο αλλοτε πολύπειρος και επιτυχημένος κόουτς, είναι ένα πρόσωπο κοινής αποδοχής, χαίρει της εκτίμησης της FIFA και της UEFA, ενώ έχει συμμετάσχει παλαιότερα στην προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της ομοσπονδίας της Βοσνίας.

Επίσης, ακούγεται και το όνομα του Λάκη Νικολάου, άλλοτε άσου της ΑΕΚ και κορυφαίου ορθοπεδικού, ενώ παίζει και το όνομα του Γιάννη Δρόσου, ο οποίος είχε προσφέρει τις υπηρεσίες του στη μεταβατική περίοδο του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς ήταν πρόεδρος της Προσωρινής Διοίκησης της ΕΠΟ. Βέβαια, ουδείς γνωρίζει τις δικές τους προθέσεις και αν θα ήθελαν να εμπλακούν σε μια τέτοια κατάσταση.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ