ΕΠΟ

Σε αγώνα των προκριματικών του Μουντιάλ ο Σιδηρόπουλος

Σε αγώνα των προκριματικών του Μουντιάλ ο Σιδηρόπουλος
Σιδηρόπουλος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Όπως έκανε γνωστό η ΕΠΟ ο Αναστάσιος Σιδηρόπουλος θα βρεθεί σε παιχνίδι των προκριματικών του Μουντιάλ που θα διεξαχθεί στις 4 Σεπτέμβρη.

Παιχνίδι των προκριματικών του Μουντιάλ που θα διεξαχθεί στις 4 Σεπτέμβρη θα οριστεί να διευθύνει ο Αναστάσιος Σιδηρόπουλος σύμφωνα με όσα έκανε γνωστά η ΕΠΟ. Βοηθοί του θα είναι οι Κωσταράς, Δημητριάδης ενώ χρέη 4ου θα εκτελέσει ο Γιώργος Κύζας.

Η σχετική ανακοίνωση ανέφερε:

"Η UEFA ενημέρωσε την ΕΠΟ ότι ο Αναστάσιος Σιδηρόπουλος θα διευθύνει αγώνα για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 στις 4/9/2016. Βοηθοί του θα είναι οι Πολυχρόνης Κωσταράς και Λάζαρος Δημητριάδης, ενώ χρέη 4ου θα εκτελέσει ο Γιώργος Κύζας.

Επίσης, ο Αναστάσιος Παπαπέτρου θα διευθύνει αγώνα για τα προκριματικά του UEFA U-21 EURO 2017 στις 5 ή 6/9/2016. Βοηθοί του θα είναι οι Ιωάννης Τουμπακάρης και Μιχαήλ Δόσης, ενώ χρέη 4ου θα εκτελέσει ο Δημήτρος Καραντώνης.

Τέλος, η διαιτητής Ανδρομάχη Τσιοφλίκη και η βοηθός διαιτητή Μαρία Δέτση θα διευθύνουν αγώνες για τον 6ο προκριματικό όμιλο του UEFA WU-19 EURO 2017, που θα διεξαχθούν στη Φινλανδία 15-20/9/2016".

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ