ΕΠΟ

Σαρρής και Μαρινάκης στον Ανδρεάδη

Σαρρής και Μαρινάκης στον Ανδρεάδη
INTIME SPORTS

Τη Δευτέρα ή την Τρίτη απολογείται στον ειδικό ανακριτή ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής. Την Πέμπτη ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Με τους άλλους δύο, φερόμενους ως "διευθυντές" της "εγκληματικής οργάνωσης", εκτός από τον Θόδωρο Κουρίδη που έχει απολογηθεί,τον Γιώργο Σαρρή και τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ολοκληρώνονται την ερχόμενη εβδομάδα οι απολογίες των "33" κατηγορουμένων στην υπόθεση.

Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ έχει ραντεβού με τον ειδικό ανακριτή διαφθοράς Γιώργο Ανδρεάδη την Δευτέρα ή την Τρίτη ενώ ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού θα απολογηθεί μάλλον, την ερχόμενη Πέμπτη 18 Ιουνίου.

Aπό το περιβάλλον του ειδικού ανακριτή πάντως, δεν επιβεβαιώνονται οι ημερομηνίες παρά μόνο ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα ολοκληρωθούν οι απολογίες των κατηγορουμένων. Επίσης, πρέπει να σημειωθεί ότι και οι δύο, έχουν πάρει μία φορά αναβολή στην απολογία τους.

Όσο για τις κατηγορίες, ο μεν πρόεδρος της ΕΠΟ κατηγορείται για συγκρότηση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, απάτη κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση, απόπειρα εκβίασης κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση με απειλή βλάβης δραστηριότητας που ασκεί ο εξαναγκαζόμενος και κατ' εξακολούθηση δωροδοκία - δωροληψία για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα που περιλαμβάνεται σε στοιχηματικές διοργανώσεις.

Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει πέντε κατηγορίες: ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, ηθική αυτουργία σε απόπειρα εκβίασης, ηθική αυτουργία σε έκρηξη, ηθική αυτουργία σε κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση δωροδοκία - δωροληψία για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα που περιλαμβάνεται σε στοιχηματικές διοργανώσεις, απάτη.

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ