ΕΠΟ

Ρίχνει τους τόνους η ΕΠΟ για τις αποδοκιμασίες στο Γερμανία-Ισπανία

Ρίχνει τους τόνους η ΕΠΟ για τις αποδοκιμασίες στο Γερμανία-Ισπανία

Η ΕΠΟ με ανακοίνωση της αφού ευχαρίστησε τους φιλάθλους που βρέθηκαν σε Βέροια, Κομοτηνή και Λάρισα την 1η αγωνιστική του EURO 2015 εν συνεχεία έριξε τους τόνους αναφορικά με τις αποδοκιμασίας στο Γερμανία-Ισπανία.

Η ανταπόκριση που έδειξαν οι Έλληνες φίλαθλοι γεμίζοντας τα γήπεδα σε Βέροια, Κατερίνη και Λάρισα στην 1η αγωνιστική του EURO 2015 έκανε την ΕΠΟ να εκδώσει ανακοίνωση με την οποία ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του. Παράλληλα στην ίδια ανακοίνωση η ΕΠΟ προσπάθησε να ρίξει τους τόνους σχετικά με τις αποδοκιμασίες που υπήρξαν προς την ομάδα της Γερμανίας πριν το ματς με την Ισπανία.

Παράλληλα όπως έκανε γνωστό η Ελληνική ομοσπονδία έχουν εξαντληθεί όλα τα εισιτήρια για το Γερμανία-Ολλανδία ενώ συνεχίζεται η διάθεση για το Ουκρανία-Γαλλία και Ελλάδα-Αυστρία που θα διεξαχθούν στο AEL FC Arena.

"Με την ολοκλήρωση της πρώτης αγωνιστικής του UEFA EURO U19 που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στις πόλεις της Κατερίνης, της Λάρισας και της Βέροιας, εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής ανακοινώνεται ότι:

Απευθύνουμε τις θερμότερες ευχαριστίες μας στον φίλαθλο κόσμο των πόλεων της Κατερίνης, της Λάρισας και της Βέροιας, ο οποίος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας.

Η απόφαση της ΕΠΟ να παραιτηθεί από πιθανά έσοδα και να διαθέσει δωρεάν τα εισιτήρια της διοργάνωσης, δεν εξασφάλιζε, από μόνη της και δεδομένων των τρεχουσών συνθηκών στη χώρα μας, την αθρόα προσέλευση θεατών κάθε ηλικίας και φύλου στα γήπεδα. Αυτό που αποδείχτηκε, επομένως, κατά τις δύο πρώτες ημέρες του UEFA EURO U19 είναι ότι η απήχηση και η διείσδυση του ποδοσφαίρου στην κοινωνία εξακολουθεί να είναι ευρεία.

Επ’ ευκαιρία, επιθυμούμε να μεταφέρουμε προς τον φίλαθλο κόσμο τα συγχαρητήρια που δεχτήκαμε από την UEFA για την - πέραν κάθε προσδοκίας - εντυπωσιακή παρουσία του στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης, στο AEL FC Arena και στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας. Σε αυτό το σημείο αξίζει να επισημανθεί ότι η αρνητική αντίδραση που σημειώθηκε πριν από την έναρξη του αγώνα Γερμανία-Ισπανία εκτιμούμε ότι έτυχε δυσανάλογης προβολής σε σχέση με την πραγματική της έκταση. Το ακριβές της διαπίστωσης, άλλωστε, αποδεικνύουν και οι δηλώσεις του κ. Ζοργκ (προπονητής Εθνικής Γερμανίας), ο οποίος ευχαρίστησε το κοινό της Λάρισας και τόνισε ότι ο ίδιος και οι παίκτες του ένιωσαν φιλόξενα στο AEL FC Arena.

Επίσης, από την UEFA η Οργανωτική Επιτροπή έλαβε συγχαρητήρια για την αρτιότητα των εγκαταστάσεων που εξυπηρετούν τις προπονητικές και αγωνιστικές ανάγκες των συμμετεχουσών Εθνικών Ομάδων στο UEFA EURO U19 και ειδικότερα για την ποιότητα των χλοοταπήτων που αναβαθμίστηκαν για να καλύπτουν τις διεθνείς προδιαγραφές και οι οποίοι, με σωστή χρήση, θα μείνουν παρακαταθήκη στις περιοχές που φιλοξενούν τη διοργάνωση".

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για το Γερμανία-Ολλανδία

Η σχετική ανακοίνωση για την διάθεση των εισιτηρίων ανέφερε:

" Σας ενημερώνουμε ότι διατέθηκαν όλα τα εισιτήρια για τον αγώνα Γερμανία-Ολλανδία (2ος όμιλος), ο οποίος θα διεξαχθεί την Παρασκευή 10/7/2015 στις 21:00 στο Α' ΔΑΚ Κατερίνης, στο πλαίσιο της τελικής φάσης τουUEFAEuroU-19ChampionshipGreece2015.

Ταυτόχρονα συνεχίζεται στη Λάρισα η διάθεση των εισιτηρίων για τους δύο αγώνες του 1ου ομίλου, Ουκρανία-Γαλλία (19:00) και Ελλάδα-Αυστρία (22:00), που θα διεξαχθούν την Πέμπτη 9/7/2015 στοAELFCArena.

Η διάθεση θα γίνεται και αύριο (Πέμπτη 9/7) ως εξής:

-Κεντρική Πλατεία Λάρισας 10:00–14:00

-Εκδοτήρια θύρας 1 στο AEL FC 16:00–Έναρξη αγώνων".

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ