ΕΠΟ

Προσπάθεια να μεταπεισθεί ο Γιώργος Μπίκας

Προσπάθεια να μεταπεισθεί ο Γιώργος Μπίκας
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τα μέλη της επιτροπής εξομάλυνσης θα κάνουν μια τελευταία προσπάθεια για να μεταπείσουν τον Γιώργο Μπίκα να ανακαλέσει την παραίτηση του.

Προσπάθεια ώστε να μεταπεισθεί ο Γιώργος Μπίκας και να ανακαλέσει την παραίτηση του αναμένεται να γίνει στην διάρκεια της ημέρας από την επιτροπή εξομάλυνσης.

Ο αρχιδιαιτητής εμφανίζεται αμετάπειστος όπως και τα μέλη της επιτροπής Καλύβας και Τσαχειλίδης μετά τις απειλές που δέχθηκε ο τελευταίος τα ξημερώματα του Σαββάτου και μέχρι στιγμής έχουν πέσει στο κενό οι προσπάθειες που έχουν γίνει από τον εκπρόσωπο της FIFA, Κωστάκη Κουτσοκούμνη, αλλά και τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Ιωάννη Δρόσο.

Μάλιστα μέχρι και ο πρώην υφυπουργός αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, προσπάθησε να μεταπείσει τον Γιώργο Μπίκα χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην διάρκεια της Δευτέρας θα γίνει μια ακόμα προσπάθεια προκειμένου να μεταπεισθεί και να παραμείνει στη θέση του και αν ο Γιώργος Μπίκας παραμείνει ανένδοτος τότε θα αρχίσουν τα σενάρια για την επόμενη μέρα. Το μόνο δεδομένο έως τώρα πως τα τεστ αξιολόγησης των διαιτητών αναβλήθηκαν.

Σε ότι έχει να κάνει με τη διάδοχη κατάταση έχει ακουστεί το όνομα του Βασίλη Τεροβίτσα, παλιού αρχιδιαιτητή, αλλά και του μέχρι πρότινος μέλους της επιτροπής για το ισπανικό μοντέλο, Δημήτρη Σαραϊδάρη ο οποίος δηλώνει ότι δεν έχει δεχθεί ακόμα πρόταση αλλά αν του γίνει κρούση θα ήταν θετικός στο να αναλάβει τη συγκεκριμένη θέση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ