ΕΠΟ

Πότε αποφάσισε ο Σκουτέρης για το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός και η αδικία στον Μπεργκ

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÏÊ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÏÊ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Ο δικαστής, Δημήτρης Σκουτέρης, είχε πηγαδάκι με δημοσιογράφους έξω από τα γραφεία της ΕΠΟ και αναφέρθηκε σε ορισμένα γεγονότα που τον αφορούν και τον έχουν... στιγματίσει.

Η εκδίκαση της έφεσης για τα γεγονότα στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ ήταν μαραθώνια, αφού κράτησε περίπου οκτώ ώρες. Μάλιστα, πριν ξεκινήσει η διαδικασία, η Ένωση έθεσε θέμα εμπιστοσύνης στην κρίση του δικαστή, Δημήτρη Σκουτέρη, ζητώντας να μην προεδρεύσει στην διαδικασία και να αντικατασταθεί.

Η συζήτηση από τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής εφέσεων κράτησε τουλάχιστον 1,5 ώρα και εντέλει αποφάσισαν να απορρίψουν το αίτημα της Ένωσης και να δώσει κανονικά το παρών ο κ. Σκουτέρης στην υπόθεση.

Όσο περίμενε απέξω για να παρθεί η τελική απόφαση, είχε "πηγαδάκι" με τους δημοσιογράφους που βρίσκονταν εκεί για να καλύψουν το θέμα και το Sport24.gr ήταν από τα Μέσα που βρέθηκαν στα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή.

Ο κ. Σκουτέρης θέλησε να δώσει διευκρινίσεις σε ορισμένα ζητήματα που τον αφορούν και τον έχουν βγάλει στη... σέντρα. Ο ίδιος θεωρεί ότι έχει στιγματιστεί από συγκεκριμένες αποφάσεις του και το πώς παρουσιάστηκαν από μερίδα των ΜΜΕ.

Μεταξύ άλλων, παραδέχτηκε πως έχει κάνει ένα λάθος σε απόφασή του και αυτή αφορούσε τον πρώην επιθετικό του Παναθηναϊκού, Μάρκους Μπεργκ, για το επεισόδιο που είχε με τους Κρέσπο και Σάκχοφ στο ματς με τον ΠΑΟΚ για τα playoffs του πρωταθλήματος. Ο ίδιος ανέφερε πως έβαλε μια παραπάνω αγωνιστική στον Σουηδό απ' ό,τι θα έπρεπε και πως σε μεγάλο βαθμό η κούραση εκείνης της ημέρας τον έκανε να βγάλει λάθος απόφαση για τον διεθνή φορ. Θυμίζουμε ότι δεν μείωσε την ποινή των τεσσάρων αγωνιστικών που του είχε επιβληθεί για αντιαθλητική συμπεριφορά.

Επίσης, για την περιβόητη απόφαση στο ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός, η οποία ανακοινώθηκε μετά τα μεσάνυχτα, ο ίδιος τόνισε πως είχε τελειώσει με την υπόθεση από τις 22:30 και λίγη ώρα αργότερα βρέθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ για να ανακοινώσει την απόφασή του. Ουσιαστικά, τόνισε πως δεν ευθύνεται ο ίδιος για την δημοσιοποίηση της απόφασης λίγο πριν τη μια τα ξημερώματα.

Επιπροσθέτως, έριξε τις... σπόντες του για ορισμένα δημοσιεύματα που τον αφορούσαν, τόνισε πως δεν διεξάγεται καμία έρευνα για τις αποφάσεις του και πως έχει τη δυνατότητα αν το θελήσει, να φτάσει μέχρι και τον πρωθυπουργό της χώρας.

Τέλος, έδωσε μια είδηση στους δικηγόρους, λέγοντάς τους ότι από την επόμενη περίοδο τα δικαιοδοτικά όργανα του ποδοσφαίρου θα στεγάζονται στο Ειρηνοδικείο ή στην Ευελπίδων προκειμένου να μην έχουν καμία επαφή οι δικαστές με τους παράγοντες της ΕΠΟ και των ΠΑΕ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ