ΕΠΟ

"Πολύπλευρο το έργο της ΕΠΣ Αχαΐας"

"Πολύπλευρο το έργο της ΕΠΣ Αχαΐας"

Διενεργήθηκαν οι κληρώσεις των Πρωταθλημάτων Α’, Β’ Κατηγορίας και Κυπέλλου 2014 – 2015 από την Επιτροπή Πρωταθλήματος και Κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αχαΐας.

Διενεργήθηκαν παρουσία του κ. Γιώργου Βούρβαχη οι κληρώσεις των Πρωταθλημάτων Α’, Β’ Κατηγορίας και Κυπέλλου 2014 – 2015 από την Επιτροπή Πρωταθλήματος και Κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αχαΐας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η ΕΠΣ Αχαΐας και συγκεκριμένα ο πρόεδρός της Δημήτρης Μπαλαφούτης τίμησε τον αναπληρωτή πρόεδρο της ΕΠΟ και πρόεδρο της ΕΠΣ Χανίων για την πολυετή προσφορά του στο ποδόσφαιρο.

Επ’ ευκαιρία της παρουσίας του στις κληρώσεις Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου της ΕΠΣ Αχαΐας, ο κ. Βούρβαχης υπογράμμισε:

"Ευχαριστώ θερμά και ειλικρινά τους ανθρώπους της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αχαϊας για την πρόσκληση που μου απηύθυναν και για την τιμή που μου επιφύλαξαν. Η εκδήλωση στην οποία παρέστην ήταν άψογη απ’ όλες τις απόψεις.

Διαπίστωσα ότι η Ένωση επιτελεί ένα πολύπλευρο έργο, που δεν αφορά μόνο στην οργάνωση των αγωνιστικών δραστηριοτήτων, αλλά και στην αναβάθμιση των υποδομών και των εγκαταστάσεων. Αξίζουν τα συγχαρητήρια μας στην ΕΠΣ Αχαΐας για τις προσπάθειες που καταβάλλει, καθώς επίσης τη συνδρομή και τη συμπαράστασή μας»=".

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ