ΕΠΟ

Πήραν άδεια ΟΦΗ και Άρης

FOOTBALL LEAGUE / ÁÑÇÓ - ÏÖÇ (MOTION TEAM)
Άρης, ΟΦΗ MOTIONTEAM

ΟΦΗ και Άρης δικαιώθηκαν στην έφεση που έκαναν και εξασφάλισαν άδεια, περνώντας επιτυχώς από τη διαδικασία. Το ίδιο και Σπάρτη - Αιγινιακός, "κόπηκαν" Κισσαμικός και ΑΣΑ.

Το Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης ανακοίνωσε την Τρίτη (25/07) τις αποφάσεις του σχετικά με τις άδειες των ΠΑΕ της Football League. Οι Άρης, ΟΦΗ, Σπάρτη, Αιγινιακός πέρασαν τη διαδικασία, όμως όχι και οι Πανελευσινιακός, Αναγέννηση Καρδίτσας, Κισσαμικός. Για τη Super League δεν πήρε άδεια η ομάδα του Ηρακλείου. Αναλυτικά:

"Το Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη συνεδρίασή του εξέτασε όλους τους φακέλους των ΠΑΕ της Β' Εθνικής Κατηγορίας (Football League) και έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Δεν χορηγεί άδεια στις εγχώριες διοργανώσεις της Α' Εθνικής κατηγορίας (Super League) για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 στην ΠΑΕ:

ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ο ΑΡΗΣ*

Χορηγεί άδεια στις εγχώριες διοργανώσεις της Β' Εθνικής κατηγορίας (Football League) για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 στις ΠΑΕ:

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΣΠΑΡΤΗ ΠΑΕ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ο ΑΡΗΣ ΠΑΕ

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΕ

ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΠΑΕ

Δεν χορηγεί άδεια στις εγχώριες διοργανώσεις της Β' Εθνικής κατηγορίας (Football League) για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 στις ΠΑΕ:

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ 1931

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΕ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ".

Οι ομάδες που εξασφάλισαν άδεια θα μπορέσουν να κάνουν ό,τι μεταγραφές θέλουν, δίχως περιορισμούς. Αναφορικά με τις ομάδες που δεν πέρασαν επιτυχώς από τη διαδικασία, θα μπορούν να αποκτούν Έλληνες κάτω των 23 ετών, όπως επίσης 3 ξένουν και 3 κοινοτικούς με ηλικιακό όριο.

Άλλωστε προ ημερών ο πρόεδρος της διοργανώτριας, Λεωνίδας Λεουτσάκος, είχε δηλώσει: "99% έχει αλλάξει ο νόμος για τις μεταγραφές. Ομάδες που δεν θα πάρουν άδεια, πλέον θα μπορούν να πάρουν όσους Έλληνες θέλουν μέχρι 23 ετών, 3 κοινοτικούς κάτω των 23 ετών και 3 ξένους κάτω των 23 ετών. Όσοι πρόλαβαν ανανεώσεις μέχρι 30 Ιουνίου, ισχύουν. Και παλεύουμε μήπως μπορούν να μπουν ομάδες που έχουν χρέη σε νόμο με τις 120 δόσεις.

Δεν μπορούμε να διαλύσουμε το πρωτάθλημα σε μια μέρα. Μας έχουν δώσει διαβεβαίωση ότι θα γίνει έτσι. Είναι καθαρά θέμα ΕΠΟ. Ο Υπουργός μας έχει ακούσει και είναι αρωγός. Πιστεύω ότι τα οικονομικά των ομάδων δεν είναι καλά. Είναι σημαντικό το ότι οι μεγάλοι, της Σούπερ Λιγκ δεν κοιτούν καθόλου τους από κάτω. Θα κοιτάξουμε να διεκδικήσουμε κάτι και από εκεί. Το θεωρώ επίτευγμα το ότι περάσαμε αυτό για τους Έλληνες κάτω των 23 ετών".

* Στην αρχική ανακοίνωση της ΕΠΟ δεν υπήρχε ο Άρης ανάμεσα στις ομάδες που δεν μπορούν να πάρουν άδεια στην Super League, ωστόσο με νέα ανακοίνωση (με την σημείωση πως πρόκειται για ορθή επανάληψη), η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία διευκρίνισε πως ούτε η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι σε θέση να εξασφαλίσει άδεια για τη μεγάλη κατηγορία.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ