ΕΠΟ

Περιμένουν το συμβούλιο εφετών οι κατηγορούμενοι διαιτητές

Περιμένουν το συμβούλιο εφετών οι κατηγορούμενοι διαιτητές
INTIME SPORTS

Ζητούν άρση του περιοριστικού όρου της "απαγόρευσης να σφυρίζουν αγώνες του ποδοσφαίρου" που τους έχει επιβληθεί, οι κατηγορούμενοι διαιτητές. Μέχρι τις 25 Ιουνίου η απόφαση

Μέχρι τις 25 Ιουνίου περιμένουν την απόφαση του δικαστικού συμβουλίου εφετών οι Κώστας Ιωαννίδης, Γιάννης Κάμπαξης, Απόστολος Αμπάρκιολης, στην αίτηση που έχουν κάνει για άρση της «απαγόρευσης να σφυρίζουν αγώνες του ποδοσφαίρου» που τους επέβαλλε ο ειδικός ανακριτής διαφθοράς Γιώργος Ανδρεάδης που χειρίζεται την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» και ο εισαγγελέας.

Οι τρεις κατηγορούμενοι ρέφερι για «δωροδοκία - δωροληψία» προσέφυγαν στο συμβούλιο και περιμένουν να δουν αν θα μπορούν να τεθούν στην διάθεση της Κεντρική Επιτροπής Διαιτησίας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο όσον αφορά τον ορισμό τους στα παιχνίδια.

Να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Ανδρεάδης, δεν απαγόρευσε στους τρεις ρέφερι να πάρουν μέρος στα σεμινάρια που θα γίνουν σε λίγο καιρό, ούτε να συμπεριληφθούν στους πίνακες, δεν τους επιτρέπει όμως, να διαιτητεύουν.

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ