ΕΠΟ

"Περιμένουμε την επίσημη συγγνώμη σας"

"Περιμένουμε την επίσημη συγγνώμη σας"
Γκιρτζίκης, Κοντονής ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΕΠΟ πέρασε στην επίθεση για τις αλλαγές στις πειθαρχικές Επιτροπές. Η απάντηση στον Σταύρο Κοντονή, η πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας που “υποβιβάζεται” σε αναπληρώτρια, τα ονόματα των δικαστών και η τριετία του νόμου.

Την δική της εκδοχή δίνει η ΕΠΟ με επιστολή της στον Σταύρο Κοντονή, την FIFA, την UEFA, το Πρωτοδικείο, την πρόεδρο του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου και τον πρόεδρο της Football League Στέλιο Σφακιανάκη.

Η Ομοσπονδία, παρά το γεγονός ότι ο νόμος προβλέπει τριετή θητεία, επικαλείται αίτημα της Football League για αντικατάσταση του αναπληρωτή προέδρου του πειθαρχικού οργάνου Ένωσης Ελευθέριου Βόμβα τόσο επί προεδρίας Σπύρου Καλογιάννη αλλά και επί Στέλιου Σφακιανάκη μετά από διαμαρτυρίες ομάδων της κατηγορίας για υψηλά πρόστιμα. Το αίτημα έγινε δεκτό και ο Ελ. Βόμβας αλλά και η πρόεδρος της πειθαρχικής Επιτροπής Football League Μαρίνα Μπόζνου - χωρίς να παραιτηθούν – έγιναν... τράμπα με την Επιτροπή Δεοντολογίας, και συγκεκριμένα με τον αναπληρωτή πρόεδρο Μιχαήλ Χαριάτη και το μέλος Δημήτρη Νικητόπουλο.

Από τις αλλαγές προκύπτει επίσης, “υποβιβασμός” της προέδρου της Επιτροπής Δεοντολογίας Γλυκερία – Λουίζα Ιωαννίδου, σε αναπληρώτρια αφού η Μαρίνα Μπόζνου είναι παλαιότερη και θα είναι αυτή η νέα πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας. Από την ΕΠΟ υποστηρίζουν ότι όλα έγιναν νόμιμα και μάλιστα με την επιστολή τους ζητάνε από τον Σταύρο Κοντονή να ζητήσει συγγνώμη. “ Όπως εύκολα αντιλαμβάνεστε η παραπληροφόρηση από τους ανεπίσημους συνεργάτες σας εντός της Επιτροπής Δεοντολογίας σας οδήγησε σε λεκτικά και θεσμικά ατοπήματα για τα οποία περιμένουμε την επίσημη συγγνώμη σας” αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Σημειώνουν επίσης από το Πάρκο Γουδή, ότι οι κ. Βόμβας, Μπόζνου ήταν αναπληρωματικά μέλη της Επιτροπής Δεοντολογίας, με απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων τον προηγούμενο Σεπτέμβρη μετακινήθηκαν στην πειθαρχική της Football League και το ίδιο έγινε και τώρα. Ο νόμος όμως, κάνει λόγο για τριετή θητεία η οποία δεν έχει λήξει, ούτε υπάρχει παραίτηση για να γίνουν αλλαγές στις Επιτροπές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ