ΕΠΟ

Περιμένοντας τον Κουτσοκούμνη

Περιμένοντας τον Κουτσοκούμνη
Κουτσοκούμνης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης θα έρθει στην Ελλάδα στα τέλη της εβδομάδας για να στελεχώσει την "επιτροπή εξομάλυνσης" που όρισε η FIFA.

Στο τέλος της εβδομάδας αναμένεται στην Ελλάδα ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης.

Ο εκπρόσωπος της FIFA θα αρχίσει τις επαφές προκειμένου να στελεχώσει την "επιτροπή εξομάλυνσης" την οποία αποφάσισε να ορίσει στην ΕΠΟ, η εκτελεστική επιτροπή της FIFA στην συνεδρίαση της προηγούμενης Παρασκευής.

Ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου όπως δήλωσε στον Sport24 Radio 103,3 θα περάσει από interview τους υποψήφιους, ενώ είναι άγνωστος ο αριθμός των μελών που θα επιλεγούν.

Η θητεία της Επιτροπής θα ξεκινήσει στα τέλη του μήνα και μέχρι τις 31 Μαΐου θα πρέπει να οδηγήσει σε εκλογές την ΕΠΟ αφού προηγουμένως λυθούν τα ανοιχτά θέματα που υπάρχουν όπως: ο εκσυγχρονισμός του καταστατικού, νέο εκλογικό σύστημα για να διεξαχθούν οι αρχαιρεσίες, συζήτηση για τους νόμους, όπου η παγκόσμια ομοσπονδία θεωρεί ότι υπάρχει παρέμβαση στο αυτοδιοίκητο.

Ένας από τους νόμους που οδεύει προς κατάργηση είναι του Γιώργου Ορφανού που προβλέπει εκλογές με διευρυμένο εκλογικό σύστημα.

Photo credits: ACTION IMAGES

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ