ΕΠΟ

Περιμένοντας την FIFA

Περιμένοντας την FIFA
FIFA

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία είναι ενήμερη για τις κινήσεις της ΕΠΟ για την Επιτροπή Δεοντολογίας και αναμένεται να πάρει τις τελικές της αποφάσεις. Τι είπε παράγοντας της FIFA, τι ο Γκιρτζίκης στο παρασυμβούλιο της ομοσπονδίας.

Η ΕΠΟ το μεσημέρι της Πέμπτης κατά την διάρκεια του διοικητικού συμβουλίου δεν έθεσε καν το θέμα των αλλαγών στην Επιτροπή Δεοντολογίας τις οποίες απέστειλε η FIFA την Τετάρτη, θέτοντας ως προτεραιότητα τις αλλαγές στους αθλητικούς νόμους στα σημεία που υπάρχει παρέμβαση στο αυτοδιοίκητο.

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία είναι ενήμερη για την ενέργεια της αντίστοιχης ελληνικής και αναμένεται να πάρει τις τελικές της αποφάσεις που μάλλον θα είναι αρνητικές για το ελληνικό ποδόσφαιρο με βάση τα όσα τόνισε πηγή της FIFA στην ιστοσελίδα www.contra.gr: «Λυπάμαι γι' αυτά που πρόκειται να συμβούν» είπε παράγοντας της παγκόσμιας ομοσπονδίας που εμφανίστηκε ενήμερος για τις ενέργειες της ΕΠΟ και άφησε να εννοηθεί ότι η FIFA είχε ζητήσει να εναρμονιστεί ο Κώδικας Δεοντολογίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας με αυτόν της Παγκόσμιας μέχρι την 1η Ιουλίου.

Από την ΕΠΟ πάντως, εξακολουθούν να αρνούνται ότι υπήρχε προθεσμία για να επικυρωθούν από το διοικητικό συμβούλιο οι αλλαγές στον Κώδικα Δεοντολογίας ώστε να μπορέσει μετά η αρμόδια Επιτροπή να καλέσει σε πρώτη φάση τους εφτά κατηγορούμενους παράγοντες που προέρχονται από την ΕΠΟ για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης».

Γκριτζίκης: «Με την έγκριση της FIFA»

Ο Γιώργος Γκιρτζίκης μάλιστα, το μεσημέρι, στο παρασυμβούλιο που προηγείται του διοικητικού συμβουλίου ενημέρωσε τους παράγοντες της Ομοσπονδίας για την επιστολή της FIFA, δεν έκανε λόγο για προθεσμία και όπως τους είπε χαρακτηριστικά . «Η FIFA είναι ενήμερη. Ό,τι κάνουμε είναι με την έγκριση της» ενώ δεν απέκλεισε να πραγματοποιήσει ταξίδι στην Ελβετία για να έχει επαφές με στελέχη της παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΕΠΟ: "Δεν συζητάμε για τον Κανονισμό Δεοντολογίας"
Καμία κουβέντα για τον Κανονισμό Δεοντολογίας στο Δ.Σ. της ΕΠΟ
TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ