ΕΠΟ

Παυσανίας Παπανικολάου τέλος από την ΕΠΟ, άγνωστη η αιτία

Παυσανίας Παπανικολάου τέλος από την ΕΠΟ, άγνωστη η αιτία
Παπανικολάου

Ο Παυσανίας Παπανικολάου αποτελεί παρελθόν από την ΕΠΟ αλλά ο λόγος της απόλυσης του δεν έγινε γνωστός.

Ο τελευταίος συνδετικός κρίκος της διοίκησης του Γιώργου Γκιρτζίκη με την Επιτροπή Εξομάλυνσης αποτελεί παρελθόν. Για τον Παυσανία Παπανικολάου ο λόγος, στον οποίο το μεσημέρι της Πέμπτης έγινε γνωστή η απόλυση του.

Ο εκτελεστικός γραμματέας της Ομοσπονδίας, από τους πιο στενούς συνεργάτες του πρώην προέδρου της ΕΠΟ, ήταν στην… μαύρη λίστα της Επιτροπής Εξομάλυνσης που είχε μπλέξει το όνομα του τόσο με το σκάνδαλο με το ταξιδιωτικό γραφείο «Travel Plan» αλλά και για την παράσταση της ΕΠΟ στο διαιτητικό δικαστήριο κατά του Ατρόμητου στην έφεση που είχε καταθέσει ο τελευταίος για την ποινή που είχε επιβληθεί στον Γιώργο Σπανό (ένα χρόνο απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο) για την επίθεση στον βοηθό Ευθύμη Κούρεντα μετά τον αγώνα Ατρόμητος - Ολυμπιακός.

Η επιλογή της συγκεκριμένης ημέρας για την απόλυση του προκαλεί ερωτηματικά αφού το μεσημέρι της Πέμπτης ανακοινώθηκε από την ΕΠΟ το σκάνδαλο με τις κρυφές κάμερες.

Από την Επιτροπή Εξομάλυνσης ήταν κατηγορηματικοί ότι η απόλυση του Παυσανία Παπανικολάου δεν έχει καμία σχέση με το συγκεκριμένο σκάνδαλο γι’ αυτό και θα αποζημιωθεί κανονικά ενώ αν είχε σχέση με την συγκεκριμένη υπόθεση όπως έλεγαν: «Θα την στέλναμε στον εισαγγελέα και θα τον διώχναμε χωρίς να τον αποζημιώσουμε». Ωστόσο, από την Ομοσπονδία δεν έλεγαν τίποτα για τα αίτια της απόλυσης του.

Οι κακές γλώσσες πάντως, λένε ότι το θέμα με τις κάμερες παρουσιάστηκε επειδή έπρεπε να δημιουργηθεί κρίση ώστε να δικαιολογηθεί (παρασκηνιακά τουλάχιστον) η απομάκρυνση του Παυσανία Παπανικολάου ο οποίος τις προηγούμενες φορές την είχε… γλυτώσει λόγω των άριστων σχέσεων με το υψηλόβαθμό στέλεχος της UEFA Θόδωρο Θεοδωρίδη.

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ