ΕΠΟ

"Πάσα στα σχολεία" της Αθήνας

"Πάσα στα σχολεία" της Αθήνας

Στο 9ο Ειδικό Δημoτικό Σχολείο Αθηνών (10:00-11:00) και στο 65ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών (12:00-13:00) συνεχίζεται η διαδρομή του προγράμματος "Πάσα στα θρανία", που εκπόνησε η Ε.Π.Ο.

Στο 9ο Ειδικό Δημoτικό Σχολείο Αθηνών (10:00-11:00) και στο 65ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών (12:00-13:00) συνεχίζεται την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου η διαδρομή του προγράμματος "Πάσα στα θρανία", που εκπόνησε η Ε.Π.Ο. και υλοποιεί, κατόπιν έγκρισηςτου αρμόδιου Υπουργείου, σε συνεργασία με το εκπαιδευτικό προσωπικό.

Στους μαθητές και μαθήτριες των δύο σχολικών μονάδων της Αθήνας θα μιλήσουν για το ευ αγωνίζεσθαι και τις ευγενείς αξίες που προσβεύει το ποδόσφαιρο οι πρωταθλητές Ευρώπης 2004 Γιώργος Καραγκούνης, Τάκης Φύσσας, Στέλιος Γιαννακόπουλος, ο συνεργάτης του κ. Σκίμπε στην Εθνική Ανδρών, Κώστας Τσάνας, καθώς και ο τεχνικός διευθυντής της ΕΠΟ Μπάμπης Ζελενίτσας.

Το πρωτοποριακό πρόγραμμα «Πάσα στα θρανία» περιλαμβάνει επισκέψεις και ομιλίες σε ειδικές, μειονοτικές και διαπολιτισμικές μονάδες σε ποσοστό άνω του 20%, διανομή πρωτότυπου και φιλικού προς τους μαθητές εντύπου, στην ύλη του οποίου εντάσσονται, μεταξύ άλλων, προσωπικές ιστορίες και συμβουλές πρώην και νυν διεθνών παικτών, καθώς και προσφορά αθλητικού υλικού και αναμνηστικών δώρων.

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ