ΕΠΟ

Παρατηρητές χωρίς δικαίωμα ψήφου οι Στράτος, Φιλιππούσης

Παρατηρητές χωρίς δικαίωμα ψήφου οι Στράτος, Φιλιππούσης
ΕΠΟ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η FIFA με επίσημη επιστολή της που κοινοποιήθηκε στην ΕΠΟ απάντησε για τον ρόλο που έχουν οι Στράτος, Φιλιππούσης στην επιτροπή εξομάλυνσης.

Με επιστολή της προς την ΕΠΟ και τον πρόεδρο της επιτροπής εξομάλυνσης κ. Ιωάννη Δρόσο, η γενική γραμματέας της FIFA Φατμά Σαμούρα, γνωστοποίησε τα ονόματα των παρατηρητών που μπορούν να συμμετέχουν στις συνεδριάσεις της προσωρινής διοικούσας επιτροπής και τα οποία δεν είχαν αναφερθεί στην ανακοίνωση της επιτροπής.

Αυτοί είναι οι Στράτος, Φιλιππούσης που μπορούν να παρευρίσκονται ως παρατηρητές χωρίς δικαίωμα ψήφου στις συνεδριάσεις της προσωρινής διοικούσας επιτροπής.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Ηγενική γραμματέας της FIFA Φάτμα Σαμούρα με επιστολή της προς τον πρόεδρο της ΕΠΟ Ιωάννη Δρόσο του γνωστοποιεί τα ονόματα των παρατηρητών που μπορούν να συμμετέχουν στις συνεδριάσειςτης Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής χωρίς δικαίωμα ψήφου.

«Προς κ. Ιωάννη Δρόσο, Πρόεδρο

Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία

Παρατηρητές της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής

Αγαπητέ κ. πρόεδρε,

Αναφερόμαστε στην από 2 Νοεμβρίου 2016 αλληλογραφία σας αναφορικά με τη σύνθεση της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας

Τα ονόματα των κυρίων Στράτου και Φιλιππούση δεν αναφέρονται στην προγενέστερη επιστολή μας επειδή δεν είναι μέλη της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής. Ωστόσο, επιβεβαιώνουμε ότι έχει αποφασιστεί ότι θα συμμετέχουν στις συνεδριάσεις της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής ως παρατηρητές και χωρίς δικαίωμα ψήφου.

Ευχαριστούμε για την προσοχή σας.

Μεεκτίμηση,

Fatma Samoura, FIFA Secretary General»".

Αναβλήθηκαν και επίσημα τα τεστ

Επίσης η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση πως αναβάλλονται τα τεστ αξιολόγησης των διαιτητών μετά την παραίτηση της ΚΕΔ και των μελών της προεξέχοντος του Γιώργου Μπίκα.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Ανακοινώνεται ότι οι προγραμματισμένες για τις 8-9-10/11/2016 αγωνιστικές δοκιμασίες (FIFA test) για τους αξιολογημένους αξιωματούχους αγώνων της 1ης, 2ης και 3ης κατηγορίας, οι οποίες θα διεξάγονταν σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, αναβάλλονται μέχρι νεωτέρας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ