ΕΠΟ

Παπανικολάου: "Τεράστια προσωπική επιτυχία του Θεοδωρίδη"

Παπανικολάου: "Τεράστια προσωπική επιτυχία του Θεοδωρίδη"
Παπανικολάου

Ο εκτελεστικός γραμματέας της ΕΠΟ, Παυσανίας Παπανικολάου, έδωσε συγχαρητήρια στον Θόδωρο Θεοδωρίδη που τοποθετήθηκε ως μόνιμος γραμματέας της UEFA, κάνοντας λόγο για τεράστια προσωπική του επιτυχία.

Ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Ε.Π.Ο. Παυσανίας Παπανικολάου, ο οποίος εκπροσώπησε την Ομοσπονδία στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της UEFA, όπου αποφασίστηκε η τοποθέτηση του Θεόδωρου Θεοδωρίδη ως μονίμου στη θέση του Γενικού Γραμματέα της UEFA, εκ μέρους της ΕΠΟ έκανε την παρακάτω δήλωση.

«Εκ μέρους της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδία εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον Θεόδωρο Θεοδωρίδη για την τοποθέτησή του ως μόνιμου στη θέση του Γενικού Γραμματέα της UEFA Αποτελεί αναμφίβολα τεράστια προσωπική του επιτυχία, η οποία αποδεικνύει τις διοικητικές του ικανότητες, που πάντα έχουν ως στόχο τον διάλογο, τη συνεννόηση και την εξεύρεση αποτελεσματικών λύσεων, με γνώμονα την πρόοδο του ποδοσφαίρου και την ανταπόκριση της UEFA στα κελεύσματα της εποχής μας. Στοιχεία τα οποία τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της UEFA αναγνώρισαν και επιβράβευσαν με την απόφασή τους αυτή.

Ταυτόχρονα, όμως, η παρουσία του δικού μας Θόδωρου, του παράγοντα και φίλου που έκανε τα πρώτα του βήματα μέσα από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και κατόρθωσε να καταξιωθεί στη σκηνή του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, αποτελεί και μια απόδειξη ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο διαθέτει στελέχη ικανά, που και το αντικείμενο γνωρίζουν και μπορούν να προσφέρουν στην εξέλιξη του ποδοσφαίρου από διάφορες θέσεις».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ