ΕΠΟ

Πανηγυρίζουν όλοι για την Φωκίδα

Πανηγυρίζουν όλοι για την Φωκίδα

Η συμμαχία και η συμπολίτευση της ΕΠΟ δίνουν την δική τους ερμηνεία στο αποτέλεσμα των εκλογών της Ένωσης και ο απερχόμενος πρόεδρος, Χαράλαμπος Κατσανάκης, δηλώνει στο Sport24.gr "Εγώ είμαι με την Φωκίδα".

Ο Οκτώβρης και οι εκλογές στην ΕΠΟ πλησιάζουν, με τις δύο παρατάξεις να προσπαθούν να πάρουν με το πλευρό τους τις Ενώσεις που έχουν το δικαίωμα ψήφου στις αρχαιρεσίες της Ομοσπονδίας. Ενδεικτικό της φρενίτιδας που επικρατεί, είναι αυτά που συμβαίνουν στην Φωκίδα, τα 12 σωματεία της οποίας οδηγήθηκαν στις κάλπες το απόγευμα της Τρίτης (26/4).

Τόσο η συμπολίτευση της Ομοσπονδίας όσο και η αντιπολίτευση πανηγυρίζουν για το αποτέλεσμα και δίνουν την δική τους ερμηνεία, θεωρώντας εαυτούς νικητές.

Η μεν αντιπολίτευση υποστηρίζει ότι εξέλεξε έξι στους εννέα συμβούλους που θα είναι στο νέο διοικητικό συμβούλιο, μεταξύ των οποίων και τον πρώην πρόεδρο, Χαράλαμπο Κατσανάκη, που θεωρείται φιλικά προσκείμενος στην ΑΕΚ.

Η δε συμπολίτευση της ΕΠΟ υποστηρίζει ότι έχει με το πλευρό της τους εφτά στους εννέα συμβούλους του νέου διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης.

Ο ίδιος ο Χαράλαμπος Κατσανάκης που μέχρι πρόσφατα ήταν πρόεδρος στην ΕΠΣ Φωκίδας, δηλώνει στο Sport24.gr ενωτικός. 'Εγώ είμαι μόνο με το ποδόσφαιρο στην Φωκίδα. Δεν υπάρχει συμπολίτευση ή αντιπολίτευση για εμάς εδώ. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να πάει καλά η Ενωση.

Το μόνο που μπορώ να σας βεβαιώσω είναι ότι και οι εννέα θα αποφασίσουμε σχεδόν ομόφωνα για όλες τις θέσεις. Στόχος μας είναι να μπορέσουμε να σηκώσουμε το πτώμα της ΕΠΣ Φωκίδας να σταθεί στα πόδια του". δήλωσε.

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ