ΕΠΟ

"Όχι" σε Πανιώνιο, ελπίζει ο Πανθρακικός

"Όχι" σε Πανιώνιο, ελπίζει ο Πανθρακικός
INTIME SPORTS

Συνεχίστηκε την Τετάρτη (22/5) στην ΕΠΟ η εξέταση των φακέλων αδειοδότησης των ΠΑΕ της Super League. Δεν παίρνει άδεια ο Πανιώνιος, ελπίζει ο Πανθρακικός. Διαβάστε ποιοι φάκελοι εξετάστηκαν

Συνεχίστηκε την Τετάρτη (22/5) η διαδικασία της αδειοδότησης των ΠΑΕ της Super League, από την αρμόδια επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Οι φάκελοι των ΠΑΕ που ελέγχθηκαν ήταν του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ, του Ατρομήτου, του Πανιωνίου, του Πλατανιά, του Πανθρακικού, του Λεβαδειακού και τυπικά της Κέρκυρας που έχει υποβιβαστεί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, αδειοδότηση παίρνουν και δεν θα έχουν πρόβλημα οι Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Ατρόμητος, Λεβαδειακός και Πλατανιάς.

Αντίθετα αρνητική ήταν η εισήγηση για τον Πανθρακικό, ο οποίος ωστόσο ελπίζει πως θα πάρει, ενώ "κόπηκε" ο Πανιώνιος ο οποίος δεν κατέθεσε φάκελο, όπως την Τρίτη (21/5) ο Άρης.

Η επίσημη ανακοίνωση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για τις αδειοδοτήσεις αναμένεται το αργότερο μέχρι την Παρασκευή (24/5).

Αν μια ομάδα δεν αδειοδοτηθεί αν έχει δικαίωμα ευρωπαϊκής συμμετοχής της αφαιρείται, ενώ παίζει κανονικά στην Super League.

Θα έχει περιορισμό μεταγραφών, καθώς θα μπορεί να κάνει μόνο 3 για παίκτες άνω των 24 ετών και μόνο 4 ανανεώσεις (κάτω των 24 μπορεί να πάρει παίκτες).

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ