ΕΠΟ

Ολοκληρώνεται η σχολή UEFA PRO στην Ρόδο

Ολοκληρώνεται η σχολή UEFA PRO στην Ρόδο

Το Σάββατο (4/7) κλείνει ο κύκλος των εργασιών της 5ης σχολής UEFA PRO που διεξήχθη στην Ρόδο ενώ την Παρασκευή υπήρξαν και βραβεύσεις για τους προπονητές.

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Ρόδο στο πλαίσιο της 5ης σχολής UEFA PRO, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, Παναγιώτης Διακοφώτης, και το Δ.Σ. της Ένωσης απένειμαν αναμνηστικές πλακέτες στους προπονητές που παρακολούθησαν τις εργασίες της σχολής, κάνοντας ειδική αναφορά σε εκείνους που συμμετείχαν στο έπος του EURO 2004 με την ιδιότητα του ποδοσφαιριστή.

Οι προπονητές που τιμήθηκαν είναι οι Αλεξίου Αλέξανδρος, Βεργέτης Στάικος, Βοσνιάδης Αλέξανδρος, Γεωργόπουλος Βασίλειος Γκούμας Ιωάννης (βρίσκεται στην Κατερίνη για τα τελικά του EURO U-19), Δέλλας Τραϊανός, Διγκόζης Άγγελος, Ελευθερόπουλος Δημήτριος, Θέος Αναστάσιος, Κοκολάκης Γεώργιος, Καλύκας Δημήτριος, Κατσικάς Νικόλαος, Κατσούλης Ιωάννης, Κολομπούρδας Νικόλαος, Μαρτάκος Γεώργιος, Μεταξάς Θωμάς, Μπάρδας Αθανάσιος, Μπιζάς Γρηγόριος (βρίσκεται στην Κατερίνη για τα τελικά του EURO U-19), Νικοπολίδης Αντώνιος, Ντίσιος Ευάγγελος, Παπανώτας Νικόλαος, Παπαπαναγής Φώτιος, Ρότσα Χουάν Ραμόν, Σίμος Γεώργιος, Στοίνοβιτς, Ζόραν, Χαραλαμπίδης Απόστολος.

Επίσης στην Ρόδο βρίσκεται και ο Νίκος Νταμπίζας ο οποίος παρακολούθησε την σχολή.

Ολοκληρώνεται η σχολή UEFA PRO στην Ρόδο
Ολοκληρώνεται η σχολή UEFA PRO στην Ρόδο
TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ