ΕΠΟ

Οι Μπίκας, Παπαδάκος, Κάκος υποψήφιοι αρχιδιαιτητές

Οι Μπίκας, Παπαδάκος, Κάκος υποψήφιοι αρχιδιαιτητές

Οι Μποροβήλος και Πανόπουλος εκπροσωπώντας τη Superleague, συναντήθηκαν με τον Γιώργο Γκιρτζίκη και συζήτησαν για θέματα διαιτησίας. Ακούστηκαν τρεις υποψήφιοι επικεφαλής της ΚΕΔ.

Τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη επισκέφτηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης (21/4) ο Γιώργος Μποροβήλος και ο Χρήστος Πανόπουλος, εκπροσωπώντας άτυπα τη Superleague. Οι τρεις άνδρες συζήτησαν τις προτάσεις του Συνεταιρισμού για τη δημιουργία επαγγελματικής διαιτησίας, οι οποίες για να υλοποιηθούν χρειάζονται τη συγκατάθεση της Ομοσπονδίας.

Η συζήτηση διεξήχθη σε καλό κλίμα και ο Γκιρτζίκης δεν έδειξε αρνητικός στα όσα άκουσε, υπό την αίρεση, όπως τόνισε, οι προτάσεις να μην έρχονται σε "κόντρα" με τη σύμβαση διαιτησίας που έχει υπογράψει η ΕΠΟ με την UEFA. Για αυτό, ζήτησε από τους Μποροβήλο και Πανόπουλο θα του καταθέσουν ένα γραπτό υπόμνημα, ώστε να το μελετήσει.

Παρών σε ένα μέρος της συνάντησης ήταν ο πρόεδρος της κυπριακής ομοσπονδίας και εντολοδόχος της FIFA για το ελληνικό ζήτημα, Κωστάκης Κουτσοκούμνης. Ο Κύπριος αφίχθη στην Αθήνα το πρωί της ίδιας ημέρας και έχει επαφές με την ΕΠΟ και το υφυπουργείο Αθλητισμού.

Αξίζει να σημειωθεί πως για τη θέση του αρχιδιαιτητή, αναφέρονται ως υποψήφιοι ο παλιός διεθνής διαιτητής, Τάσος Κάκκος, ο πρώην αρχιδιαιτητής, Γιώργος Μπίκας και ο Σπύρος Παπαδάκος, ο οποίος έχει διατελέσει μέλος της ΚΕΔ στο παρελθόν.

Η Superleague επιθυμεί να επιλέξει αυτή τον αρχιδιαιτητή και συνέχεια, εκείνος να επιλέξει τους διαιτητές οι οποίοι θα στελεχώσουν τους πίνακες.

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ