ΕΠΟ

Νέος πρόεδρος της ΕΠΟ ο Βαγγέλης Γραμμένος

ÅÐÏ / ÅÊËÏÃÅÓ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÅÐÏ / ÅÊËÏÃÅÓ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βαγγέλης Γραμμένος είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, αφού εξελέγη με 48 ψήφους έναντι 21 του αντιπάλου του, Γιώργου Καλαντζή, ενώ 2 ήταν τα λευκά.

Ο Βαγγέλης Γραμμένος είναι ο νέος πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας είναι ο νέος ισχυρός άνδρας του ελληνικού ποδοσφαίρου, αφού κατάφερε να επικρατήσει με άνεση του έτερου υποψηφίου, Γιώργου Καλαντζή, στις αρχαιρεσίες που έλαβαν χώρα το πρωί της Παρασκευής σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Ο Βορειοελλαδίτης παράγοντας πήρε 48 ψήφους έναντι 21 του αντιπάλου του, ενώ δυο ήταν τα λευκά. Επομένως, το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλάζει σελίδα, αφού η προσωρινή διοικούσα επιτροπή αποτελεί παρελθόν και αναλαμβάνει την διοίκηση της ΕΠΟ, έχοντας πάντως την επιτροπεία της FIFA και της UEFA.

Νωρίτερα, έγινε γνωστό ότι απορρίφθηκε η προσφυγή του Νίκου Τζώρτζογλου κατά της εκλογικής διαδικασίας, επομένως οι εκλογές κύλησαν κανονικά και βγήκε το αποτέλεσμα, που βρήκε θριαμβευτή τον Βαγγέλη Γραμμένο και ηττημένο τον Καβαλιώτη αντίπαλό του, ο οποίος δεν είχε πολλά περιθώρια να αμφισβητήσει το αποτέλεσμα και μάλιστα είχε αποχωρήσει νωρίτερα από την αίθουσα.

Οι ψήφοι ήταν 71 συνολικά. Οι 54 Ενώσεις, οι 16 ΠΑΕ της Super League και 1 της Football League. Το αποτέλεσμα φάνηκε από νωρίτερα, όταν εγκρίθηκε το καταστατικό με 49-19. Πλέον, η ΕΠΟ μπαίνει σε εποχή Γραμμένου, ο οποίος καλείται να λύσει τα πολλά προβλήματα και τις παθογένειες του ελληνικού ποδοσφαίρου, έχοντας και την παρακολούθηση των διεθνών συνομοσπονδιών.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟ:

"Ο Ευάγγελος Γραμμένος είναι από σήμερα, Παρασκευή 18/8/2017, ο νέος πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, όπως αποφάσισε η ευρεία πλειοψηφία των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων μελών της ΕΠΟ.

Ο κ. Γραμμένος εξελέγη στην κορυφαία διοικητική θέση του ελληνικού ποδοσφαίρου λαμβάνοντας 48 ψήφους επί συνόλου 71 ψήφων, κατά τη διαδικασία που έλαβε χώρα στην έκτακτη αρχαιρεσιακή γενική συνέλευση των ΕΠΣ μελών της Ομοσπονδίας σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, παρουσία των εκπροσώπων της FIFA Μπιόρν Βασάλο, Νόνταρ Αλκαχάτζε, της UEFA Άντζελο Ρηγόπουλου.

Ο έτερος υποψήφιος για τη θέση του προέδρου της ΕΠΟ κ. Καλατζής έλαβε 21 ψήφους ενώ βρέθηκαν και 2 λευκά".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ