ΕΠΟ

"Nα γεφυρώσουμε την απόσταση μεταξύ φιλάθλων και ομάδων"

"Nα γεφυρώσουμε την απόσταση μεταξύ φιλάθλων και ομάδων"

Σε σεμινάριο που διοργάνωσε η UEFA στη Βιέννη, παρουσιάστηκαν οι δράσεις της Διεύθυνσης αδειοδότησης της ΕΠΟ, σχετικά με το ρόλο του Supporter Liaison Officer. Μίλησε ο Διευθυντής Αδειοδότησης, κ. Δημητρίου. εκ μέρους της Ομοσπονδίας.

Σε σεμινάριο που διοργάνωσε η UEFA στη Βιέννη, παρουσιάστηκαν οι δράσεις της Διεύθυνσης αδειοδότησης της ΕΠΟ, σχετικά με το ρόλο του Supporter Liaison Officer, καθώς και το καινοτόμο πρόγραμμα ''Fan Dialogue 2020 and beyond'' για τη συμμετοχή των φιλάθλων στη διαδικασία λήψης αποφάσεων.

Κατά τις δύο τελευταίες περιόδους, η Διεύθυνση αδειοδότησης της ΕΠΟ, σε συνεργασία με τον οργανισμό SD Europe (επίσημο εταίρο της UEFA και της Ευρωπαϊκής Ένωσης) πραγματοποίησε επισκέψεις σε διάφορες ομάδες για να διαπιστώσει την εκπλήρωση του άρθρου 35 του Κανονισμού Αδειοδότησης.

Σκοπός της Διεύθυνσης Αδειοδότησης είναι η ουσιαστική εφαρμογή του κριτηρίου, η εμπέδωση και περαιτέρω εξέλιξη του ρόλου του SLO στην Ελλάδα.

Ο Διευθυντής Αδειοδότησης, κ. Δημητρίου, στην κεντρική του ομιλία τόνισε μεταξύ άλλων: "Δώσαμε μια περίοδο χάριτος τριών ετών στις ομάδες ώστε να συμμορφωθούν με το κριτήριο πριν ξεκινήσουμε τις επισκέψεις αξιολόγησης. Γνωρίζουμε ότι είμαστε στην αρχή, υπάρχουν πολλά που πρέπει να γίνουν προκειμένου οι εμπλεκόμενοι να διαπιστώσουν ουσιαστική διαφορά.

Σε κάθε πρόγραμμα υπάρχει το πρώτο βήμα και αυτό ήταν το δικό μας στην προσπάθεια να γεφυρώσουμε την απόσταση μεταξύ φιλάθλων και ομάδων. Ελπίζουμε να έχει συνέχεια και να αντιμετωπισθεί με θετικό τρόπο στο μέλλον από τις ομάδες, τους φιλάθλους αλλά και τους πολιτικούς φορείς".

Η Διεύθυνση Αδειοδότησης της ΕΠΟ, έγινε αποδέκτης πληθώρας θετικών σχολίων, ενώ ζητήθηκε η συνδρομή της στην υιοθέτηση αντίστοιχων πρωτοβουλιών από άλλες Ομοσπονδίες.

 
SHARE

BEST OF NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Σόου Ερντογάν στο Αφρίν: Κρέμασαν τουρκικές σημαίες και γκρέμισαν κουρδικά αγάλματα

Σε μία επίδειξη ισχύος με πολλούς αποδέκτες μετέτρεψαν οι τουρκικές δυνάμεις την κατάληψη της Συριακής πόλης, μεταδίδοντας εικόνες που κάνουν το γύρο του κόσμου προκαλώντας αρνητικές αντιδράσεις

Έρχεται το χάπι που θα αντικαταστήσει την γυμναστική

Το '516' υπόσχεται να σε σφίξει χωρίς να κουνήσεις το δαχτυλάκι σου.

Βόμβα: Ρωσικό 'μαγείρεμα' των στοιχείων 50 εκατ. χρηστών του Facebook υπέρ Τραμπ

Η έρευνα των New York Times και Observer έφτασε στο αμερικανικό Κογκρέσο. Εξετάζεται η "γκρίζα" εκμετάλλευση στοιχείων χρηστών, με στόχο την εκλογή Τραμπ

Το μαγικό νερό του Καματερού: μια αξέχαστη απάτη

Στις 18 Μαρτίου 1976, χιλιάδες άνθρωποι συνέρρευσαν στη Νέα Φιλαδέλφεια για να προμηθευτούν το μαγικό νερό. Ένα μαγικό κείμενο αφηγείται ένα επικίνδυνο παραμύθι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24