ΕΠΟ

"Nα γεφυρώσουμε την απόσταση μεταξύ φιλάθλων και ομάδων"

"Nα γεφυρώσουμε την απόσταση μεταξύ φιλάθλων και ομάδων"

Σε σεμινάριο που διοργάνωσε η UEFA στη Βιέννη, παρουσιάστηκαν οι δράσεις της Διεύθυνσης αδειοδότησης της ΕΠΟ, σχετικά με το ρόλο του Supporter Liaison Officer. Μίλησε ο Διευθυντής Αδειοδότησης, κ. Δημητρίου. εκ μέρους της Ομοσπονδίας.

Σε σεμινάριο που διοργάνωσε η UEFA στη Βιέννη, παρουσιάστηκαν οι δράσεις της Διεύθυνσης αδειοδότησης της ΕΠΟ, σχετικά με το ρόλο του Supporter Liaison Officer, καθώς και το καινοτόμο πρόγραμμα ''Fan Dialogue 2020 and beyond'' για τη συμμετοχή των φιλάθλων στη διαδικασία λήψης αποφάσεων.

Κατά τις δύο τελευταίες περιόδους, η Διεύθυνση αδειοδότησης της ΕΠΟ, σε συνεργασία με τον οργανισμό SD Europe (επίσημο εταίρο της UEFA και της Ευρωπαϊκής Ένωσης) πραγματοποίησε επισκέψεις σε διάφορες ομάδες για να διαπιστώσει την εκπλήρωση του άρθρου 35 του Κανονισμού Αδειοδότησης.

Σκοπός της Διεύθυνσης Αδειοδότησης είναι η ουσιαστική εφαρμογή του κριτηρίου, η εμπέδωση και περαιτέρω εξέλιξη του ρόλου του SLO στην Ελλάδα.

Ο Διευθυντής Αδειοδότησης, κ. Δημητρίου, στην κεντρική του ομιλία τόνισε μεταξύ άλλων: "Δώσαμε μια περίοδο χάριτος τριών ετών στις ομάδες ώστε να συμμορφωθούν με το κριτήριο πριν ξεκινήσουμε τις επισκέψεις αξιολόγησης. Γνωρίζουμε ότι είμαστε στην αρχή, υπάρχουν πολλά που πρέπει να γίνουν προκειμένου οι εμπλεκόμενοι να διαπιστώσουν ουσιαστική διαφορά.

Σε κάθε πρόγραμμα υπάρχει το πρώτο βήμα και αυτό ήταν το δικό μας στην προσπάθεια να γεφυρώσουμε την απόσταση μεταξύ φιλάθλων και ομάδων. Ελπίζουμε να έχει συνέχεια και να αντιμετωπισθεί με θετικό τρόπο στο μέλλον από τις ομάδες, τους φιλάθλους αλλά και τους πολιτικούς φορείς".

Η Διεύθυνση Αδειοδότησης της ΕΠΟ, έγινε αποδέκτης πληθώρας θετικών σχολίων, ενώ ζητήθηκε η συνδρομή της στην υιοθέτηση αντίστοιχων πρωτοβουλιών από άλλες Ομοσπονδίες.

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Νεκρός ανασύρθηκε ο ένας από τους δύο ορειβάτες στον Όλυμπο- Τραυματίας ο δεύτερος

Και νέα επιχείρηση διάσωσης στον Όλυμπο για δύο ορειβάτες που κάλεσαν σε βοήθεια χθες το απόγευμα και ενημέρωσαν πως έχουν πέσει και έχουν τραυματιστεί

Ο Μιθριδάτης νιώθει γαμάτος κι έχει επιχειρήματα

Μια συνέντευξη με τον ριμοσπεσιαλίστα που έμαθε το χιπ χοπ στην Ελλάδα, η οποία δεν κύλισε όπως ακριβώς περιμέναμε.

Έκρηξη σε πρατήριο καυσίμων στην Ανάβυσσο- Υποψίες για τοποθέτηση βόμβας

Έκρηξη σημειώθηκε σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην Ανάβυσσο, προκαλώντας μεγάλες ζημιές. Δεν υπάρχουν τραυματίες αλλά η περιοχή θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο-Υποψίες για χτύπημα από κύκλωμα εκβιαστών

Oι άγνωστες Ελληνίδες που θα σε σημαδέψουν το 2018

Είναι σέξι, φιλόδοξες και ιλιγγιωδώς ανερχόμενες. Το μόνο που μένει είναι να μάθεις επιτέλους το όνομά τους. Αν όχι φέτος, τότε του χρόνου στα σίγουρα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24