ΕΠΟ

"Nα γεφυρώσουμε την απόσταση μεταξύ φιλάθλων και ομάδων"

"Nα γεφυρώσουμε την απόσταση μεταξύ φιλάθλων και ομάδων"

Σε σεμινάριο που διοργάνωσε η UEFA στη Βιέννη, παρουσιάστηκαν οι δράσεις της Διεύθυνσης αδειοδότησης της ΕΠΟ, σχετικά με το ρόλο του Supporter Liaison Officer. Μίλησε ο Διευθυντής Αδειοδότησης, κ. Δημητρίου. εκ μέρους της Ομοσπονδίας.

Σε σεμινάριο που διοργάνωσε η UEFA στη Βιέννη, παρουσιάστηκαν οι δράσεις της Διεύθυνσης αδειοδότησης της ΕΠΟ, σχετικά με το ρόλο του Supporter Liaison Officer, καθώς και το καινοτόμο πρόγραμμα ''Fan Dialogue 2020 and beyond'' για τη συμμετοχή των φιλάθλων στη διαδικασία λήψης αποφάσεων.

Κατά τις δύο τελευταίες περιόδους, η Διεύθυνση αδειοδότησης της ΕΠΟ, σε συνεργασία με τον οργανισμό SD Europe (επίσημο εταίρο της UEFA και της Ευρωπαϊκής Ένωσης) πραγματοποίησε επισκέψεις σε διάφορες ομάδες για να διαπιστώσει την εκπλήρωση του άρθρου 35 του Κανονισμού Αδειοδότησης.

Σκοπός της Διεύθυνσης Αδειοδότησης είναι η ουσιαστική εφαρμογή του κριτηρίου, η εμπέδωση και περαιτέρω εξέλιξη του ρόλου του SLO στην Ελλάδα.

Ο Διευθυντής Αδειοδότησης, κ. Δημητρίου, στην κεντρική του ομιλία τόνισε μεταξύ άλλων: "Δώσαμε μια περίοδο χάριτος τριών ετών στις ομάδες ώστε να συμμορφωθούν με το κριτήριο πριν ξεκινήσουμε τις επισκέψεις αξιολόγησης. Γνωρίζουμε ότι είμαστε στην αρχή, υπάρχουν πολλά που πρέπει να γίνουν προκειμένου οι εμπλεκόμενοι να διαπιστώσουν ουσιαστική διαφορά.

Σε κάθε πρόγραμμα υπάρχει το πρώτο βήμα και αυτό ήταν το δικό μας στην προσπάθεια να γεφυρώσουμε την απόσταση μεταξύ φιλάθλων και ομάδων. Ελπίζουμε να έχει συνέχεια και να αντιμετωπισθεί με θετικό τρόπο στο μέλλον από τις ομάδες, τους φιλάθλους αλλά και τους πολιτικούς φορείς".

Η Διεύθυνση Αδειοδότησης της ΕΠΟ, έγινε αποδέκτης πληθώρας θετικών σχολίων, ενώ ζητήθηκε η συνδρομή της στην υιοθέτηση αντίστοιχων πρωτοβουλιών από άλλες Ομοσπονδίες.

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Έχουμε φρικάρει με τις πρώτες φωτογραφίες της She-Ra του Netflix

To 'She-Ra and the Princesses of Power' θα στριμάρει από τις 16 Νοεμβρίου στο Netflix. H σειρά πρόκειται για reboot της αγαπημένης She-Ra των 80s που εμείς βλέπαμε σε κανάλια β' κατηγορίας στα 90s. Απόλαυσε τη 'She-Ra' και ακόμα περισσότερο πρωτότυπο περιεχόμενο του Νetflix, με τη WIND VISION.

Κανένας δεν έχει ζήσει τόσο αρχοντικά όσο ο Bill Murray

Έτσι κι αλλιώς, κανένας δεν πρόκειται να τις πιστέψει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24