ΕΠΟ

Μπήκε και ο Καλύβας στη νέα ΚΕΔ

Μπήκε και ο Καλύβας στη νέα ΚΕΔ

Ο Δημήτρης Καλύβας είναι το τέταρτο μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΟ μετά τους Περέιρα, Τριτσώνη και Κουκουλάκη, όπως ανακοίνωσε η Ομοσπονδία.

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε χθες το βράδυ (17/8) πως έπειτα από πρόταση του Προέδρου της ΚΕΔ, Βίτορ Μανουέλ Ντε Μέλο Περέιρα, η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή όρισε τον Δημήτρη Καλύβα ως νέο μέλος της ΚΕΔ.

Ο Δημήτρης Καλύβας ήταν και την περασμένη σεζόν στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, έχοντας βοηθητικό ρόλο και ήταν ο μοναδικός που ανήκε στην ομάδα των Μπίκα-Τσαχειλίδη που συνέχισε στο πόστο του.

Παράλληλα, από την ΕΠΟ τονίστηκε ότι ο Πορτογάλος πρόεδρος της ΚΕΔ μπορεί να προσθέσει επιπλέον μέλη στην Επιτροπή σύμφωνα με την δική του κρίση.

"Η Ελληνική Ποδοσφαρική Ομοσπονδία ανακοινώνει επίσης ότι κατόπιν πρότασης του Προέδρου της ΚΕΔ κ. Βίτορ Μανουέλ Ντε Μέλο Περέιρα, η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή ορίζει τον κ. Δημήτριο Καλύβα ως νέο μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας. Επίσης, βασιζόμενη στις διατάξεις του καταστατικού της Ε.Π.Ο., η ΠΔΕ αποφάσισε να αναθέσει στον κ. Περέιρα την αποκλειστική αρμοδιότητα του διορισμού -κατά την ελεύθερη κρίση του- επιπλέον μέλη στην ΚΕΔ, για τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου 2017/18", αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΠΟ.

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ