ΕΠΟ

Μικρή καθυστέρηση για την άδεια του Πανιωνίου

Μικρή καθυστέρηση για την άδεια του Πανιωνίου
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Εκδικάστηκε την Τετάρτη (20/4) η έφεση του Πανιωνίου για την άδεια συμμετοχής στα play offs και η απόφαση θα ανακοινωθεί μετά από 24 ώρες. Αναβολή για τον Ηρακλή.

Την Πέμπτη (21/4) θα ανακοινωθεί η ετυμηγορία της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, για την έφεση του Πανιωνίου εναντίον της πρωτόδικης απόφασης της Επιτροπής Αδειοδότησης. Σε πρώτο βαθμό, ο φάκελος είχε απορριφθεί και δεν είχε παρασχεθεί άδεια για να αγωνιστεί στα play offs και να συμμετάσχει στις διοργανωσεις της UEFA.

Η υπόθεση εκδικάστηκε την Τετάρτη (20/4), αλλά το αποτέλεσμα θα γνωστοποιηθεί μετά από ένα 24ωρο. Ο Πανιώνιος δεν είναι ο μόνος ο οποίος περιμένει την κατάληξη, καθώς το ίδιο ισχύει για τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος θα πάρει τη θέση του, αφού τερμάτισε 6ος στη βαθμολογία της Superleague.

Αναβολή για τον Ηρακλή

Στην αντίστοιχη έφεση του Ηρακλή για την απόρριψη του φακέλου του, η εκδίκαση αναβλήθηκε για τη Μεγάλη Δευτέρα 25 Απριλίου. Η αναβολή οφείλεται στη σοβαρή ασθένεια του αντιπροέδρου του Ηρακλή, Θόδωρου Παπαδόπουλου, ο οποίος δεν μπόρεσε να εκπροσωπήσει την ΠΑΕ.

Η ανακοίνωση του Ηρακλή:

" Λόγω της ξαφνικής και σοβαρής ασθένειας του Αντιπροέδρου της ΠΑΕ κ. Θόδωρου Παπαδόπουλου δεν ήταν δυνατή η επαρκής εκπροσώπηση για την ομάδα μας στην σημερινή ακρόαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής αδειοδότησης.Ως εκ τούτου χορηγήθηκε στην ΠΑΕ Ηρακλής αναβολή της ακρόασης μέχρι την Δευτέρα, 25 Απρίλη στις 12:00".

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

"Σας ενημερώνουμε ότι το Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή του συνεδρίαση έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

Αριθμός απόφασης 3/20-4-2016: Δέχεται τυπικά και απορρίπτει στην ουσία της την υπ’ αριθμ. 12270/ 13-4-2016 έφεση της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΠΑΕ» κατά της υπ’ αριθμ. 5/ 7-4-2016 απόφασης του Πρωτοβαθμίου Οργάνου Αδειοδότησης της ΕΠΟ. Επιβάλλει στην παραπάνω ΠΑΕ συνολική χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων (4.000) ευρώ.

Αριθμός απόφασης 4/20-4-2016: Δέχεται τυπικά και απορρίπτει στην ουσία της την υπ’ αριθμ. 12277/ 13-4-2016 έφεση της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ ΚΑΛΛΟΝΗΣ ΠΑΕ» κατά της υπ’ αριθμ. 6/ 8-4-2016 απόφασης του Πρωτοβαθμίου Οργάνου Αδειοδότησης της ΕΠΟ.

Η απόφαση για την έφεση της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ θα εκδοθεί την Πέμπτη 21/4/2016 ενώ η εκδίκαση της έφεσης της ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 αναβλήθηκε κατόπιν αιτήματός της ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 για την Δευτέρα 25/4/2016".

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ