ΕΠΟ

Με την πλάτη στον τοίχο ο Γκιρτζίκης

Με την πλάτη στον τοίχο ο Γκιρτζίκης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πολύ ρευστή είναι η κατάσταση αναφορικά με τις εκλογές της ΕΠΟ μετά την ψήφιση του διοικητικού απολογισμού στην σημερινή επεισοδιακή Γ.Σ. της Ομοσπονδίας. Ποια είναι τα δεδομένα που διαμορφώνονται και η θέση του Γιώργου Γκιρτζίκη.

Ο διοικητικός απολογισμός της ΕΠΟ ψηφίστηκε σήμερα (24/6), όμως το αποτέλεσμα μόνο ικανοποίηση δεν έφερε στη νυν διοίκηση του Γιώργου Γκιρτζίκη, αφού διαφαίνεται αλλαγή πλεύσης και... άρωμα ανατροπής ενόψει των εκλογών του Οκτωβρίου.

Τα 88 "ναι" και τα 82 "όχι", χωρίς να υπολογίζονται οι τρεις ψήφοι της Άρτας και οι τρεις της Αργολίδας, που δεν συμμετείχαν στην ψηφοφορία και θα ήταν με την πλευρά της συμμαχίας και απέναντι στη σημερινή διοίκηση της Ομοσπονδίας, δημιουργεί μια ρευστή κατάσταση.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, είχε σημαντικές απώλειες, καθώς μόλις 25 Ενώσεις ψήφισαν υπέρ του και 23 εναντίον του, αριθμοί που μόνο αισιοδοξία δεν φέρνει στην συμπολίτευση, εφόσον οι συσχετισμοί δεν αλλάξουν μέχρι τότε. Υπάρχει χρόνος ακόμη, όμως το σημερινό αποτέλεσμα αποτελεί μια νίκη όσων βρίσκονται απέναντι στην παράταξη Γκιρτζίκη.

Ο ίδιος ο ισχυρός άνδρας της Ομοσπονδίας, έλεγε σε πηγαδάκια μετά την ολοκλήρωση της Γενικής Συνέλευσης ότι τον Οκτώβριο θα έχει 110 μέλη στο πλάι του, όμως τα νούμερα αυτά δεν προκύπτουν την δεδομένη χρονική στιγμή και σε κάθε περίπτωση αμφισβητούνται από την άλλη πλευρά.

Με αυτά τα δεδομένα, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να μην είναι τελικά υποψήφιος στις εκλογές ο Γιώργος Γκιρτζίκης, αφού τις 37 Ενώσεις δεν τις φτάνει σε καμία των περιπτώσεων, αφού τόσες έλεγε ότι έχει με το μέρος του, αλλά ούτε και το μαγικό αριθμό των 100 μελών που έγραφε το Sport24.gr και όλα είναι ρευστά. Η συμπολίτευση χθες (23/6) έλεγε ότι θα έχει 100 ψήφους (35 Ενώσεις), πρόβλεψη που διαψεύστηκε παταγωδώς, ενώ αντίθετα επιβεβαιώθηκαν όσοι υποστήριζαν ότι θα ψηφιστεί οριακά.

Η πλευρά που πρόσκειται στην παράταξη Γκιρτζίκη, το πιο πιθανό είναι με αυτά τα νούμερα να μη ρισκάρει με την υποψηφιότητα του Ξανθιώτη παράγοντα και να αναζητήσει άλλον υποψήφιο για τις εκλογές του Οκτωβρίου, διότι περί ρίσκου θα πρόκειται με αυτά τα δεδομένα. Οι ιθύνοντες της συμπολίτευσης δεν θα πάνε σε εκλογές χωρίς τον αέρα του φαβορί, που σίγουρα δεν τον έχουν τώρα.

" Και αν δεν εκλεγώ τον Οκτώβρη, θα παραμείνω φίλος και συνεργάτης του ποδοσφαίρου", είπε σε μια αποστροφή του λόγου του ο Γιώργος Γκιρτζίκης και σε άλλο σημείο ότι "θέλω να έχω φίλους, όταν θα φύγω από το ποδόσφαιρο. Ίσως κάποιοι με έχετε παρεξηγήσει". Αυτές οι δηλώσεις του ίσως φανερώνουν και τις προθέσεις του για το επόμενο διάστημα, κάτι που μένει να φανεί. Εντύπωση κάνει το γεγονός ότι δεν πήρε ψήφους από Πλατανιά, Αστέρα, Πανιωνίου και του Ηρακλή, που δεν ψήφισε κανείς απ' αυτούς.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ