ΕΠΟ

Ματαιώθηκε η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ με απόφαση δικαστηρίου

ΕΠΟ

Ματαιώθηκε η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ με απόφαση δικαστηρίου

Η ΕΠΟ προχώρησε στη ματαίωση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης που ήταν προγραμματισμένη για την Δευτέρα 30/10.

Σε ματαίωση της έκτακτης γενικής συνέλευσης της που ήταν προγραμματισμένη για την Δευτέρα 30/10 προχώρησε η ΕΠΟ. Η απόφαση αυτή πάρθηκε μετά την απόφαση του δικαστηρίου να κάνει δεκτή την αίτηση αναστολής από το αθλητικό σωματείο "Αμαζόνες Κορινθίας 2013" κατά της ΕΠΟ.

Μια απόφαση που πάρθηκε στην διάρκεια της Παρασκευής και αμέσως η ΕΠΟ πήρε την απόφαση να ματαιώσει την Έκτακτη Γενική Συνέλευση. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών έκανε πριν από λίγο (Παρασκευή 27/1/2017) δεκτή την αίτηση αναστολής του αθλητικού σωματείου «Αμαζόνες Κορινθίας 2013» κατά της ΕΠΟ και της υπ’ αριθμόν 4/13-10-2017 απόφασης της Ε.Ε. της, για την πρόσκληση σε έκτακτη Γενική Συνέλευση την Δευτέρα 30-10-2017 κι εξέδωσε προσωρινή διαταγή με την οποία αναστέλλεται η ισχύς και η εκτέλεση της απόφασης αυτής, έως της συζητήσεως των ασφαλιστικών μέτρων στις 07-01-2018.

Η προσφυγή είχε γνωστοποιηθεί στην ΕΠΟ τηλεφωνικά από τη γραμματεία του Πρωτοδικείου το απόγευμα της Πέμπτης 26-10-2017 και η απόφαση εκδόθηκε στις 15.05' της 27-10-2017.

Κατόπιν αυτού, και εις εφαρμογή της σημερινής απόφασης του Δικαστηρίου, συνεδρίασε εκτάκτως η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ και αποφάσισε την ματαίωση της Γενικής Συνέλευσης της των μελών τη Ομοσπονδίας, που είχε προγραμματισθεί για την προσεχή Δευτέρα 30-10-2017".

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης: Έρχονται καταιγίδες και χιόνια - Πού θα εκδηλωθούν

Χαλάει εκ νέου ο καιρός από το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας μέχρι την Πέμπτη

Oι μεταγραφές που χρειάζεται επειγόντως το 'Power of Love'

Το σπίτι της αγάπης, που μπήκε βάναυσα στη ζωή μας, χρειάζεται ένα γενναίο 'ρεκτιφιέ' προκειμένου να γίνει πιο 'φιλόξενο' για το αντρικό μάτι.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στο Ελευθέριος Βενιζέλος το γιγαντιαίο Beluga Airbus

Στο αεροδρόμιο της Αθήνας, Ελευθέριος Βενιζέλος, βρέθηκε αυτές τις ημέρες ένα από τα πέντε γιγαντιαία Beluga Airbus που υπάρχουν σε όλο τον κόσμο

Η πιο άσχημη πόλη της Ελλάδας

Βγάζουμε αγνή και ανόθευτη χολή απέναντι στις χειρότερες πόλεις της χώρας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24