ΕΠΟ

Μαραθώνια συνάντηση Γραμμένου - Χούμπελ για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου

ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΙΛΙΚΟ / ΕΛΛΑΔΑ - ΕΛΒΕΤΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΙΛΙΚΟ / ΕΛΛΑΔΑ - ΕΛΒΕΤΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μέχρι αργά το βράδυ της Τρίτης (27/3) δεν είχαν ολοκληρωθεί οι συζητήσεις Γραμμένου - Χούμπελ για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ποια είναι η ατζέντα. Δεν υπάρχει θέμα παραίτησης της διοίκησης.

Η κρίσιμη συνάντηση του προέδρου της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένου, με τον πρόεδρο της επιτροπής παρακολούθησης της ΕΠΟ, Χέρμπερτ Χούμπελ, δεν είχε ολοκληρωθεί μέχρι αργά το βράδυ της Τρίτης (27/3) και αναμένεται να συνεχιστεί και αύριο (28/3).

Η συζήτηση των δυο ανδρών είναι εφ όλης της ύλης αναφορικά με τα προβλήματα που ταλανίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο και στόχος είναι να βρεθούν κοινοί τόποι, ώστε να αποφευχθεί η ποδοσφαιρική απομόνωση της χώρας μας, καθώς κάτι τέτοιο δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Το σημαντικό, όπως τονίζουν από την Ομοσπονδία, είναι πως το πρωτάθλημα ξεκίνησε με μόλις μια εβδομάδα διακοπή, διότι υπήρξε συνεννόηση ανάμεσα στις ΠΑΕ γύρω από τις προτάσεις που κατέθεσε ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, με τον κ. Γραμμένο να προσπαθεί να πείσει τον κ. Χούμπελ πως θα γίνουν όλα όσα έχουν αποφασιστεί προς τη σωστή κατεύθυνση.

Από την πλευρά του εκπροσώπου της FIFA, υπάρχει μια απογοήτευση για τη γενικότερη προσέγγιση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στο πώς αναπτύσσεται, βλέπει ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα επί της ουσίας στο πειθαρχικό κομμάτι και υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση στην έκδοση δικαστικών αποφάσεων και η εισήγησή του για την χώρα μας στη FIFA δύσκολα δεν θα είναι αρνητική, με ό,τι και αν αυτό συνεπάγεται.

Πάντως, ξεκαθαρίζεται από την ΕΠΟ και σε απάντηση σεναρίων για το μέλλον της διοίκησης Γραμμένου, πως δεν υπάρχει θέμα παραίτησης του προέδρου, ούτε αλλαγής σε πρόσωπα και πως όλα αυτά που γράφονται και λέγονται, είναι ευσεβείς πόθοι και τίποτα παραπάνω.

Όποιες αποφάσεις παρθούν αύριο (28/3), θα ανακοινωθούν από τον Βαγγέλη Γραμμένο στο συμβούλιο της Πέμπτης (29/3). Πάντως, οι ώρες είναι ιδιαιτέρως κρίσιμες για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου, το οποίο κρέμεται σε μια κλωστή και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά. Οι συζητήσεις ΕΠΟ - FIFA συνεχίζονται...

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ