ΕΠΟ

Λύνεται οριστικά το θέμα με τις οφειλές στους διαιτητές

Λύνεται οριστικά το θέμα με τις οφειλές στους διαιτητές

Ο Βαγγέλης Γραμμένος απάντησε πως η ΕΠΟ βάζει "πλάτη" στην αποπληρωμή των διαιτητών και λύνεται το πρόβλημα με τις οφειλές τους. Τι είπε για την χειρονομία του Χιμένεθ.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, ρωτήθηκε για το μείζον θέμα με τις οφειλές στους διαιτητές και είπε πως το θέμα θα λυθεί άμεσα και αυτή είναι μια απόφαση που πάρθηκε στην συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ.

"Για τα οφειλόμενα στους διαιτητές πήραμε απόφαση στην συνεδρίαση, θα καταβληθούν όλα τα οφειλόμενα, θα πληρώσουμε και εμείς χρήματα. Με λίγα λόγια, θα βάλουμε και εμείς πλάτη. Δεν θα οφείλονται χρήματα στους διαιτητές. Θα πάμε σε άλλη λογική με την αποπληρωμή των διαιτητών, κάτι που θα το ανακοινώσουμε τις επόμενες ημέρες. Τέλος στο πανηγύρι με τις οφειλές των διαιτητών", είπε ο πρόεδρος της ΕΠΟ"

Για την χειρονομία του Μανόλο Χιμένεθ, απάντησε μεταξύ άλλων πως "είναι θέμα των πειθαρχικών οργάνων, αυτά αποφασίζουν. Θυμίζω πως η δική μας παράταξη φώναζε ότι θέλαμε τακτικούς δικαστές και το πετύχαμε με την συμβολή της Πολιτείας".

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Deepfake: Tο παράνομο πορνό που εκθέτει το Hollywood

Είναι θέμα χρόνου να πρωταγωνιστήσεις άθελά σου στο επόμενο viral porn video.

Μια προπόνηση crossfit για κάψιμο λίπους

Ένα δυναμικό workout με αλτήρες και σχοινάκι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24